Ο Κορίνθιος παράγοντας που τίναξε στον αέρα την ΕΠΟ…!

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενας νέος Κορίνθιος παράγοντας έβαλε φωτιά στην Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΕΠΟ και πέτυχε όχι απλά να ματαιώσει την έκτακτη γενική συνέλευση αλλά να δρομολογήσει εξελίξεις απρόβλεπες σήμερα.
Το Corinthos City, είχε προαναγγείλει ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί στην ΕΠΟ δύο ημέρες πριν και είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του παράγοντα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Αμαζόνες” στα γραφεία της ΕΠΟ.
Ο Γιώργος Φουρναράκης πρόεδρος μέχρι πρόσφατα των Αμαζόνων έκανε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών και κατάφερε να τινάξει στον αέρα μία ιστορία που πίσω της κρύβει διώξεις σε βαθμό κακουργήματος…!
Ηταν ο μοναδικός παράγοντας απο ολόκληρη την Ελλάδα που το τόλμησε!
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το σκάνδαλο και τους κατηγορούμενους.


Κόκκινο «φως» άναψε το δικαστήριο στην Ομοσπονδία.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε σήμερα (27/10) δεκτή την αίτηση αναστολής του σωματείου «Αμαζόνες Κορινθίας 2013» κατά της ΕΠΟ και της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της για την πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, εκδίδοντας προσωρινή διαταγή με την οποία αναστέλλει την ισχύ και κατ΄ επέκταση την εκτέλεση της απόφασης, έως ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, στις 7 Ιανουαρίου 2018.
Η προσφυγή είχε γνωστοποιηθεί στην Ομοσπονδία τηλεφωνικώς από τη γραμματεία του Πρωτοδικείου χθες το απόγευμα (26/10), ενώ η απόφαση εκδόθηκε σήμερα, στις 15:05. Ύστερα απ΄ αυτή την εξέλιξη συνεδρίασε εκτάκτως η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων και αποφάσισε τη ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης, την οποία θα απασχολούσε η παρουσία της Ομοσπονδίας ως πολιτικής αγωγής στη δίκη της «Κάρτας Υγείας».
Υπενθυμίζεται ότι 29 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και 9 ΠΑΕ της Super League είχαν ζητήσει τη σύγκληση της έκτακτης Γ.Σ., θεωρώντας ότι η απόφαση που είχε λάβει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή πρέπει να αρθεί και η ΕΠΟ να αποσυρθεί από τη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι είναι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση ζημίωσε την Ομοσπονδία κατά 13 εκατομμύρια ευρώ.

Και η προφητική ανάρτηση:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn