Β΄Κορινθίας: “Μαχες” γιά την κορυφή σε Λουτράκι και Χιλιομόδι

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με τους αγώνες  της 6ης αγωνιστικής , συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (28 /29 Οκτωβρίου), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας .
Πρεμιέρα της αγωνιστικής το Σάββατο στις  16:00, με τα παιγνίδια  Ταρσινά ΄97  – Ποσειδών Κυράς Βρύσης , στο Ζευγολατιό και  Θύελλα Κάτω Διμηνιού – Αστέρας Κορίνθου , στη Τραγάνα του Κιάτου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται  την Κυριακή στις 15:00 (αλλαγή ώρας) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
Ο πρωτοπόρος  ΠΑΣ Κλένια, δοκιμάζεται, σε  αγώνα ντέρμπι στο  «Θώδειο» Λουτρακίου κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Μεγάλο  ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του  Ατρόμητου Χιλιομοδίου, με τον Πανευρωστινιακό. Οι «ροσονέροι» του Χιλιομοδίου  με νίκη  τους και  πιθανή ήττα της ομάδας της Κλένιας, επιστρέφουν και πάλι στο ρετιρέ . Απεναντίας οι  Ζαχολίτες θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να «διασκεδάσουν» κατά  κάποιο τρόπο τον  αποκλεισμό τους με μεγάλο σκορ από το Κύπελλο, την Τετάρτη και να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των Αγίων Θεοδώρων με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, όπως και  ο αγώνας της  Περαχώρας με τον Άρη Βοχαϊκού, σο «Γιάννης Στέφας».
Ο Φωκάς στην έδρα του υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ τέλος στον Συνοικισμό  Κύωελος και ΑΟ Λυκοποριάς θα αναζητήσουν το πρώτο τους «τρίποντο.

Η 6η αγωνιστική
Σάββατο 28/10/17, 16:00

Ταρσινά ’97 – Ποσειδών Κ. Βρύσης
Θύελλα Κ. Διμηνιού  – Αστέρας Κορίνθου
 
Κυριακή 29/10/17, 15:00

Ατρόμητος Χιλιομοδίο – Πανευρωστινιακός
ΑΟ Περαχώρας – Άρης Βοχαϊκού
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών – Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Αγ. Θεόδωροι – Σαρωνικός Γαλατακίου
ΣΦΛ Ολυμπιακό – ΠΑΣ Κλένια
ΠΑΣ Κύψελο – ΑΟ Λυκοποριάς
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn