Ο Μπιλ Γκέιτς γίνεται 62 ετών: Η απίστευτη ζωή του

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με περιουσία που φτάνει τα 80 δισ. δολάρια, ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes.

Λατρεύει τα πανάκριβα αυτοκίνητα, είναι ένας άπληστος αναγνώστης, ενώ για το ιδιωτικό του αεροπλάνο λέει πως είναι μια ένοχη ευχαρίστηση. Ποιος είναι όμως ο Μπιλ Γκέιτς;

Ο Γκέιτς εμφανίστηκε στη δημόσια ζωή από τότε που μαζί με τον συνεργάτη του Πολ Άλεν ξεκίνησαν μία επανάσταση στον χώρο των υπολογιστών τη δεκαετία του 1980. Έχει όλα τα «παιχνίδια» που θα περίμενε κανείς από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, από ένα ιδιωτικό τζετ μέχρι ένα σπίτι 6.000 τετραγωνικών μέτρων το οποίο ο ίδιος αποκαλεί Xanadu 2.0.

Ωστόσο, παρόλο που ο πλούτος του συνεχώς αυξάνεται, ο Γκέιτς επιτελεί όλο και μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο, προσφέροντας δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικά έργα μέσω του ιδρύματος Bill and Melinda Gates Foundation.

Προς τιμήν των 62ων γενεθλίων του στις 28 Οκτωβρίου, ας ρίξουμε μια ματιά στην απίστευτη ζωή του μέχρι στιγμής:

Ο Μπιλ Γκέιτς γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1955 στο Σιάτλ. Ο γιος ενός δικηγόρου και μιας δασκάλας, ήταν ένα παιδί που διαφωνούσε με όλου και όλα. Ως έφηβος, η όρεξή του για γνώση ήταν τόσο μεγάλη, που διάβασε όλους τους τόμους της «World Book Encyclopedia».

Οι γονείς του τον έγραψαν στο Lakeside School, ένα αυστηρό ιδιωτικό γυμνάσιο στο Σιάτλ, όπου φοιτούσε και ο μελλοντικός συνάδερφός του στη Microsoft, Πολ Άλεν. Ο Γκέιτς συχνά πιστώνει την ανακάλυψη των υπολογιστών στα εργαλεία που πήρε από το σχολείο του. «Η εμπειρία και η διορατικότητα που κερδίσαμε με τον Πολ μας έδωσαν την εμπιστοσύνη για να ξεκινήσουμε μια εταιρεία με βάση αυτή την τρελή ιδέα την οποία κανείς άλλος δεν πίστευε – ότι τα τσιπς των υπολογιστών θα γίνονταν τόσο ισχυρά που οι υπολογιστές και το λογισμικό θα γινόταν ένα εργαλείο σε κάθε γραφείο και σπίτι» δήλωσε σε μία ομιλία του το 2005 στο σχολείο του.

Μετά την αποφοίτησή του από το Lakeside το 1973, ο Γκέιτς μετέβη στο Χάρβαρντ. Παρόλο που αρχικά θέλησε να παρακολουθήσει τα μαθήματα νομικής, σύντομα άλλαξε πρόγραμμα και ξεκίνησε τις σπουδές του με τα μαθήματα ανώτατου επιπέδου μαθηματικών και υπολογιστικών επιστημών.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Γκέιτς εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο για να ιδρύσει την Microsoft με τον Άλεν. Αν και ο Γκέιτς ποτέ δεν πήρε το πτυχίο του, το Χάρβαρντ του απένειμε τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα το 2007. «Είμαι κακή επιρροή. Γι’ αυτό και κλήθηκα να μιλήσω στην αποφοίτησή σας» δήλωσε τότε. «Αν είχα μιλήσει στην αρχή της φοιτητικής σας ζωής, ελάχιστοι από εσάς θα ήσασταν εδώ τώρα».

Ενώ ήταν ακόμη στο πανεπιστήμιο, ο Γκέιτς άρχισε να αναπτύσσει λογισμικό για το MITS Altair, τον πρώτο προσωπικό υπολογιστή στον κόσμο. Το 1977, ο Γκέιτς και ο Άλεν μετακόμισαν στο Άμπουκερκ του Νέου Μεξικού, όπου εδρεύει η MITS, για να εγκαταστήσουν τη νέα εταιρεία λογισμικού τους.

Το 1979, οι Γκέιτς και Άλεν μετέφεραν την Microsoft στη γενέτειρά τους, το Σιάτλ, αρχικά στο προάστιο Μπελεβούε, και αργότερα στο Ρέντμοντ. Η Microsoft κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα Windows το 1985. Μέχρι το 1987, ο 31χρονος Γκέιτς ήταν δισεκατομμυριούχος.

Το 1995, ο Γκέιτς έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με εκτιμώμενη περιουσία ύψους 12,9 δισ. δολαρίων. Από τότε βρίσκεται πάντα είτε στην κορυφή είτε κοντά στην κορυφή στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Μπιλ Γκέιτς γνώρισε την μελλοντική σύζυγό του, Μελίντα σε μια εκδήλωση το 1987. Αυτή ήταν υπάλληλος της Microsoft και αργότερα ανήλθε σε διευθύντρια του τμήματος διαδραστικού περιεχομένου. Παντρεύτηκαν το 1994 και εντέλει η Μελίντα εγκατέλειψε την εργασία της για να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό έργο.

Ο Μπιλ, η Μελίντα και τα τρία τους παιδιά ζουν σε ένα πραγματικά πελώριο σπίτι υψηλής τεχνολογίας στη Μεντίνα της Ουάσινγκτον. Το σπίτι διαθέτει μερικά απίστευτα φουτουριστικά χαρακτηριστικά, όπως ένα υποβρύχιο σύστημα ήχου στην πισίνα και ειδικά τσιπς που το ίδιο το σπίτι μπορεί να «διαβάσει» για να προσαρμόσει την μουσική, τη θερμοκρασία και το φωτισμό. Το σπίτι διαθέτει επίσης 24 μπάνια καθώς και ένα γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 23 αυτοκίνητα ενώ η αξία της έπαυλης είναι 121 εκατομμύρια δολάρια.

Σε ένα από τα πολλά δωμάτια της έπαυλης, υπάρχει μια τεράστια θολωτή βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία. Ο Γκέιτς είναι ένας άπληστος αναγνώστης και σύμφωνα με πληροφορίες προσέλαβε έναν έμπορο σπάνιων βιβλίων για να γεμίσει την βιβλιοθήκη του. Μεταξύ των περιουσιακών του στοιχείων είναι το «Codex Leicester» του Λεονάρντο ντα Βίντσι, ένα χειρόγραφο του 15ου αιώνα που ο Γκέιτς αγόρασε σε δημοπρασία για 30,8 εκατομμύρια δολάρια το 1994.

Ο Γκέιτς διαθέτει επίσης μια εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης. Το 1998, έκανε ένα νέο ρεκόρ για την αμερικανική τέχνη όταν έδωσε 36 εκατομμύρια δολάρια για το αριστούργημα του Γουίσλοου Χόμερ «Lost on the Grand Bank». Έχει επίσης κομμάτια των Αμερικανών καλλιτεχνών Άντριου Γουάιεθ και Γουίλιαμ Μέριτ Τσέιζ.

Το 2013, ο Γκέιτς έδωσε 8,7 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι μεσογειακού στυλ στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα. Η οικογένεια παλαιότερα νοίκιαζε το σπίτι όταν βρισκόταν στη Φλόριντα για τους αγώνες ιππασίας της κόρης τους Τζένιφερ. Το σπίτι έχει πολλά horse-friendly χαρακτηριστικά, όπως ένα αχυρώνα και μία αρένα για να προπονείται η κόρη τους στα άλματα.

Ο ιδρυτής της Microsoft λατρεύει επίσης τα εκπαιδευτικά ταξίδια με το γιο του. Έχουν επισκεφθεί ορυχεία, ηλεκτρικές εργοστάσια και εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων και έχουν κάνει ένα ταξίδι στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων στη Γενεύη. «Του αρέσει να μαθαίνει μαζί μου» είχε δηλώσει ο Γκέιτς στο Quartz. Είναι επίσης γνωστό, ότι ξοδεύει αρκετό χρόνο στο Apussuit Adventure Camp, ένα απομακρυσμένο χιονοδρομικό κέντρο στη Γροιλανδία. Το θέρετρο δεν διαθέτει λιφτ και ελάχιστοι άνθρωποι το επισκέπτονται.

Ο Γκέιτς έχει επίσης μια μανία με τα γρήγορα αυτοκίνητα. Έχει στην κατοχή του μία Porsche 930 Turbo, μία Mercedes, ένα Jaguar XJ6, ένα Carrera Cabriolet 964 και μία Ferrari 348. Στα πρώτα χρόνια της Microsoft, αγόρασε μία Porsche 911 του 1979 με την οποία έτρεχε στην έρημο. Μάλιστα, χρειάστηκε κάποια στιγμή να τον βγάλει με εγγύηση από τη φυλακή ο Πολ Άλεν μετά από ένα τέτοιο περιστατικό το 1977. Η Porsche 911 δημοπρατήθηκε για 80.000 δολάρια το 2012.

Ένας από τους πιο στενούς του φίλους είναι ο θρυλικός επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ. Όταν ο Γκέιτς ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη Μελίντα στις αρχές του 1990, ο Μπάφετ τον βοήθησε να διαλέξει το δαχτυλίδι. Έχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί και έχουν αγωνιστεί ακόμη και σε τουρνουά μπριτζ και πινγκ πονγκ. Ο Γκέιτς βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της Berkshire Hathaway, της εταιρείας επενδύσεων του Μπάφετ, ενώ ο Μπάφετ έχει δωρίσει δισεκατομμύρια στο Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Ο Γκέιτς παραιτήθηκε από τη θέση του ως διευθύνων σύμβουλος της Microsoft το 2000, αναλαμβάνοντας έναν πιο περιορισμένο ρόλο ως πρόεδρος. Όταν δεν εργάζεται σε κάτι με τη Microsoft, ο Μπιλ και η Μελίντα ταξιδεύουν για το φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματός τους.

Το ίδρυμα Bill and Melinda Gates έχει αναλάβει μια σειρά έργων, από την εξάλειψη ασθενειών σε απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου έως την ανάπτυξη πλουσιότερων πηγών τροφής για τους φτωχούς. Ο Γκέιτς έχει επίσης δωρίσει εκατομμύρια για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος των ΗΠΑ.

Επίσης, φέρεται να έχει δώσει 21 εκατομμύρια δολάρια για το ιδιωτικό του αεροσκάφος το 1997, με το οποίο ταξιδεύει σε μακρινά μέρη για το φιλανθρωπικό του έργο. «Η ιδιοκτησία ενός αεροπλάνου είναι μια ένοχη ευχαρίστηση» είχε δηλώσει ο ίδιος. «Επισκέπτομαι πολλά μέρη για το έργο του Ιδρύματος που θα δε μπορούσα να πάω χωρίς αυτό».

Το 2010, ο Μπιλ και η Μελίντα συνεργάστηκαν με τον Γουόρεν Μπάφετ για να ξεκινήσουν μια εκστρατεία που ονομάζεται « The Giving Pledge», η οποία ενθαρρύνει άλλους δισεκατομμυριούχους να δωρίσουν τουλάχιστον το ήμισυ του πλούτου τους στην φιλανθρωπία. Ο Πολ Άλεν, ο Λάρι Έλισον, ο Στιβ Κέις και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι μεταξύ αυτών που έχουν ήδη υπογράψει τη δέσμευση.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει επίσης πραγματοποιήσει πολλές επενδύσεις σε νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως το Hampton Creek, το οποίο έχει ως στόχο να βρει υποκατάστατα φυτών για αυγά. Υποστηρίζει επίσης πολλά σχέδια που αναπτύσσουν προφυλακτικά νέας γενιάς, με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διακοπή της διάδοσης του HIV και του AIDS.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn