“Δειπνοσοφιστές”: Απογείωσαν την ποιότητα στο Catering…!

0
75
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οταν ξεκίνησαν είχαν ένα σύνθημα:
“Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε οι πρώτοι, ενδιαφερόμαστε όμως πάρα πολύ να γίνουμε οι καλύτεροι”
Και όπως έδειξε η πορεία δεν τα κατάφεραν απλά αλλά έφεραν νέο αέρα στο Κορινθιακό catering.
Η εταιρεία Δειπνοσοφιστές άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2007 με έδρα την πόλη της Κορίνθου.
Κάνοντας ένα επιτυχημένο ξεκίνημα έχει  ήδη στο ενεργητικό της  την επιτυχημένη διοργάνωση πολλών και ιδιαιτέρων εκδηλώσεων, που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν ένα εξαιρετικό όνομα πολύ πιο μακριά απο την Κόρινθο.

Με την ίδια όρεξη και πάθος για την επιτυχία τους σήμερα αναλαμβάνουν εκδηλώσειες σε πολλά μέρη της χώρας και ιδιαίτερα στην Αθήνα, των πολλών απαιτήσεων.
Αναλαμβάνουν κάθε εκδήλωση είτε αυτή αφορά γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, εγκαίνια, επαγγελματικά πάρτυ, συνέδρια κλπ
Οι “Δειπνοσοφιστές” απο το Κανταρέ, όπου είναι η έδρα της επιχείρησης δημιουργούν διαρκώς νέες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που τους κάνουν όχι απλα να ξεχωρίζουν αλλά να αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στον χώρο της εστίασης.
Οι ίδιοι παρουσιάζονται ως εξής:
 
Δειπνοσοφιστές Catering – Η Πορεία μας έως Σήμερα

Οι ιδρυτές της εταιρείας
Μετά από πολλά χρόνια εργασίας, σε εταιρείες catering, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε τη δική μας προσωπική προσπάθεια.

Με γνώμονα την αγάπη μας, ο καθένας από το δικό του πόστο, γι’ αυτό το επάγγελμα και τη διάθεση για καινούργια πράγματα, μπαίνουμε στο στίβο της δύσκολης αυτής αγοράς.

Δε γνωρίζουμε ακόμη και δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε οι πρώτοι, ενδιαφερόμαστε όμως πάρα πολύ να γίνουμε οι καλύτεροι στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων που μας αναθέτετε στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Με τη δική σας καλόβουλη κριτική οι Δειπνοσοφιστές  επιθυμούν να φέρουν στην αγορά του catering, ή όπως λέμε στις υπηρεσίες εστίασης, νέα ήθη, καινούργιο αέρα για τις πιο ευχάριστες στιγμές σας.

Με τη δική σας συνεργασία, και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γι’αυτό, είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε.

Οι Δειπνοσοφιστές σας προτείνουν γεύσεις με ονόματα εμπνευσμένα από την αρχαιότητα (Άρτεμις, Διόνυσος, Λούκουλος κοκ) για όλες τις περιπτώσεις που θέλετε να γιορτάσετε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn