Οποιος αντέξει τον βρώμικο πόλεμο θα γίνει πρόεδρος στο Επιμελητήριο!

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι εκλογές για το Επιμελητήριο μπαίνουν σιγά-σιγά στην τελική του φάση, με πέντε συνδυασμούς να διεκδικούν την ψήφο περίπου 2-2.500 επιχειρηματιών, εμνπόρων και επαγγελματιών που θα πάνε να ψηφίσουν..
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι σε όλους τους συνδυασμούς θα είναι περισσότεροι απο 200 που σημαίνει ότι  το  ένα στα δέκα μέλη είναι υποψήφιος….!
Σημαίνει ακόμα ότι όποιος συνδυασμός περάσει τους 700 ψήφους θα είναι πρώτος και επιπλέον λόγω της απλής αναλογικής που ισχύει στις εκλογές θα γίνει μεγάλο ανακάτεμα με τις 21 έδρες που θα βγάλουν και τον επόμενο πρόεδρο.
Στα παρασκήνια τώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη ένας ακήρυχτος πόλεμος συκοφαντίας, διασποράς φημών και ειδήσεων που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά το αναμενόμενο.
Στελέχη που βρίσκονται κοντά στους υποψήφιους προέδρους αλλά και οι ίδιοι οι υποψήφιοι με μεγάλη ευκολία σπέρνουν διχασμό και δηλητηριώδη σχόλια για τους αντιπάλους τους.
Ηδη κυκλοφορούν χυδαιότητες που κάνουν τον κύκλο της αγοράς.
Την ίδια στιγμή που το 100% των μελών του Επιμελητηρίου δεν μπορεί να καταλάβει “πόσο είναι το μέλι” και θέλει τόσος κόσμος να το γευθεί.
Γιατί τόσοι αυτόκλητοι σωτήρες της ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Κορινθιακής αγοράς;;;;
Κακά τα ψέμματα, την νίκη θα την δώσει η Κόρινθος, η οποία θα έχει την συντριπτικά μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές και λόγω του πλήθους των επιχειρήσεων και λόγω της μοναδικής κάλπης που θα στηθεί στο επιμελητήριο.
 Ο πόλεμος χυδαιότητας είναι σε εξέλιξη και θα κορυφωθεί και θα έχει και θύματα.
Οποιος απο τους υποψηφίους καταφέρει και αντέξει σε αυτόν τον πόλεμο λάσπης θα γίνει και πρόεδρος τελικά στο Επιμελητήριο, όπου το αποτέλεσμα δεν θα κριθεί στις κάλπες αλλά μετά όταν θα κάτσουν στο τραπέζι 21 σύμβουλοι για να δούν…πως θα “συμφωνήσουν”…!!!
Επεται συνέχεια…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn