Τι γλώσσα μιλάνε στην Διώρυγα Κορίνθου;;; Οχι Ελληνικά πάντως…!

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά τις ακαταλαβίστικες δηλώσεις του παραιτηθέντος απο το διοικητικό συμβούλιο της Διώτυγας κ.Μπεχράκη ήρθε η σειρά του προέδρου και της διευθύνοντος συμβούλου, να εξηγήσουν ανεξήγητα πράγματα.
Κανείς δεν έχει καταλάβει ποιά τέλος πάντων εταιρεία πρέπει να κάνει τους αγώνες στο κανάλι για να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Σίγουρα η γλώσσα που μιλάνε στην Διώρυγα δεν είναι τα Ελληνικά γιατί τόσοι άνθρωποι κάποιος θα μας εξηγούσε τι συμβαίνει και γιατί ένα θέμα αθλητικό έχει πάρει διαστάσεις επικές…!
Αν εξαιρέσουμε το υπονοούμενο ότι όλη η φασαρία μπορεί να γίνεται για τις προμήθεις; της Διώρυγας απο εκεί και πέρα,πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες για να μπείς στοιχειωδώς στο θέμα.
Οι απαντήσεις δε που έδωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένες με τις δηλώσεις Μπεχράκη και χρειάζεται ειδικός γλωσσολόγος για να βγεί μία άκρη.
Δεν υπάρχει κάποιος με απλά Ελληνικά να μας πεί τι γίνεται;
Το πρόβλημα είναι να πάρει συγκεκριμμένη εταιρεία τους αγώνες στο κανάλι ή στο διοικητικό συμβούλιο των ΣΤΡΙΖΑΝΕΛ, έχει χαθεί η μπάλα σε άλλα θέματα;;;;
Θα κάνουμε υπομονή μήπως και καταλάβουμε τελικά…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn