Εκπληξη από τον όμιλο Βαρδινογιάννη: Ολοταχώς προς τον MSCI η Motor Oil

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ακρως θετικά είναι τα μηνύματα για τη Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη, καθώς φαίνεται ότι βαίνει ολοταχώς για μια θέση στον MSCI, στην επόμενη αναθεώρηση του δείκτη, τον Νοέμβριο.

Με κεφαλαιοποίηση που κινείται σταθερά πάνω από τα 2 δισ. ευρώ, η Motor Oil απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών ποιυ διαθέτουν το 60% των μετοχών που βρίσκονται σε free float (53% επί του συνόλου των μετοχών).

Μάλιστα, η τιμή-στόχος της Wood για τη Motor Oil είναι τα 24,14 ευρώ/μετοχή με σύσταση αγοράς (buy).

Η Wood στην ανάλυσή της με ημερομηνία 11/10/2017 σημειώνει ως βασικά σημεία τα σταθερά υψηλά περιθώρια κέρδους, που εκτιμά ότι θα αυξηθούν κατά 10% το 2018 στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και το κέρδος από την ανάκαμψη της εγχώριας αγοράς.

Επιπλέον, η Motor Oil δείχνει ιδιαίτερη ετοιμότητα σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται, όπως φαίνεται και από την επέκταση των δραστηριοτήτων της κοινοπραξίας Shell & MOH Aviation στη Σόφια που ανακοινώθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

Θετικές είναι και οι προοπτικές στον τομέα της λιανικής, καθώς ο όμιλος ολοκλήρωσε την αναδιάρθρωση του δικτύου της Lukoil που εξαγόρασε στην Κύπρο, υπό το brand της Shell.

Εκτιμάται ότι η μερισματική απόδοση του 7% της Motor Oil θα είναι σταθερή για 3 χρόνια, ενώ στα τρέχοντα επίπεδα η μετοχή διαπραγματεύεται με ένα P/E 6,7 για τα κέρδη του 2017 που είναι σε discount έναντι των λοιπών ευρωπαικών.

Η σχέση EV/EBITDA διαμορφώνεται με βάση τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο 3,4 για το 2017 και 2018, που σημαίνει ότι είναι σημαντικό επίσης το discount έναντι των ομοειδών ευρωπαικών ομίλων που είναι στο 5,5 και 5,9.

Για το 2017, προβλέπονται EBITDA 613 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 324 εκατ. ευρώ, με τη σχέση τιμής μετοχής προς cash flow στο 9,4.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn