Πανταζής: Η περίεργη “συμμαχία” του Επιμελητηρίου

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δήλωση Βασίλη Πανταζή για τις εκλογές του Επιμελητηρίου
«Οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα είναι άγνωστες λέξεις για το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχει αλλεργία σε αυτές, δήλωσε πρόσφατα ο σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής Στέλιος Πέτσας.»
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτή την δήλωση.
Είναι γνωστός ο έρωτας του κυβερνώντος κόμματος με τον κομματικό κρατισμό και η απέχθεια  προς κάθε ανεξάρτητη υγιή  επιχειρηματική πρωτοβουλία η οποία έχει το θράσος να μην εξαρτάται από τον κομματικό σωλήνα.
Γιαυτό τον λόγο, μου έκανε μεγάλη εντύπωση η πρόσφατη βιαστική και ερασιτεχνική προσπάθεια σύμπλευσης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας τα οποία εξελέγησαν με τη σημαία και τη συμπαράσταση του κόμματος της Ν.Δ. 
Πως μπορεί να είναι επωφελής για την επιχειρηματικότητα αυτή η περίεργη συμμαχία;
Τα κόμματα τα ακολουθούμε μόνο όσο έχουμε οφέλη από αυτά;
Ο σκοπός της «συμμαχίας» αυτής είναι η άλωση του Επιμελητηρίου ή η ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών κάποιων;
Και εμείς ως επιχειρηματίες μέχρι πότε θα μένουμε απαθείς;
Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να αντιδράσουμε στον βιασμό της λογικής μας.
Στεκόμαστε απέναντι σε παράξενες συμφωνίες, συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες  και στηρίζουμε τους ξεκάθαρους συνδυασμούς, οι οποίοι δείχνουν τουλάχιστον τη διάθεση να ασχοληθούν κυρίως με τα προβλήματα των επιχειρήσεων που έχουν αδιαμφισβήτητα γιγαντωθεί κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ξαφνικά κόπτεται για να μας βοηθήσει εδώ στην Κόρινθο μέσω του Επιμελητηρίου.
Αρκετά. Δεν χρειαζόμαστε άλλη βοήθεια από εσάς. Το μόνο που ζητάμε είναι να προχωρήσετε το ταχύτερο δυνατό σε εκλογές, ώστε να αποφασίσει ο λαός ποιος θα ηγηθεί της τεράστιας προσπάθειας για την δημιουργία υγιούς επιχειρηματικού κλίματος με στόχο την ανασυγκρότηση της οικονομίας.

Βασίλειος Πανταζής
Πολιτικός Μηχανικός

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn