Αυτοί είναι οι 15 αντίπαλοι του ΚΑΟΚ Κορίνθου..!

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου κάνει τζάμπολ σήμερα (8/10) με τις 16 ομάδες να είναι πανέτοιμες για το τζάμπολ.
Ιωνικός Νικαίας και Διαγόρας Δρυοπιδέων είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν, με τις διοικήσεις τους να βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι αρκετές ομάδες, εκτός των δύο που αναφέραμε, θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν και στην Α2 Ανδρών.
Διαβάστε αναλυτικά το αφιέρωμα του basketa.gr στους 16 «μονομάχους»

Ηράκλειο

«Τα “Δυο Αοράκια” και τα συνεχόμενα ταξίδια»
Πολλά ήταν αυτά που άλλαξαν στην Κρητική ομάδα από όταν πριν δυο σεζόν κέρδιζε την άνοδο της για την Α2. Το πισωγύρισμα της ξεκίνησε όταν δεν πήρε την πολυπόθητη wild card για την Stoiximan.gr BASKET LEAGUE, με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός της να πάει πίσω, και τον Βασίλη Ράλλη να αναγκάζεται να δημιουργήσει ομάδα για την Α2.
Ο εμβληματικός προπονητής της ομάδας, Βασίλης Ράλλης αποχώρησε, με τον Γιάννη Βισκαδουράκη να αναλαμβάνει το τιμόνι στις 16 Νοεμβρίου, αλλά παρά την μεγάλη προσπάθεια να μην καταφέρνει να σώσει την ομάδα στα πλέι άουτ.
Την φετινή σεζόν τα ηνία δόθηκαν στον Γιώργο Μακράκη ,ενώ εκτός από τους Λιανό, Πετράκη και Γουμενάκη που παρέμειναν, στο Ηράκλειο έφτασαν οι Σταμπουλής, Χάλαρης, Μποχωρίδης, Λάκκας και ο ταλαντούχος Παπαδάκης, δανεικός από το Περιστέρι.
Βασικός στόχος είναι το όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα, αλλά ο κίνδυνος με το μικρό ρόστερ, αλλά και τα συνεχόμενα ταξίδια ελοχεύει για το Ηράκλειο, το οποίο έχει την τύχη να διαθέτει έναν πολύ έμπειρο τεχνικό. Άρα ως βασική προϋπόθεση οι Κρητικοί θέτουν την εκμετάλλευση της έδρας τους, όσο έδρα μπορεί να γίνουν τα «Δυο Αοράκια».

Παγκράτι

«Νέα πραγματικότητα και το παιχνίδι της μοίρας για τον Χούμπαυλη»
Η Αθηναϊκή ομάδα διαθέτει μια από τις δυο «βαρύτερες» φανέλες στην κατηγορία (μαζί με τον Ιωνικό Νικαίας) και μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια βρέθηκε στην Β’ Εθνική, θέλοντας τον χρόνο της για να συνηθίσει στη νέα πραγματικότητα.
Οι άνθρωποι της ομάδας, έχοντας πάρει απόφαση ότι η περσινή σεζόν ήταν μη αναστρέψιμη δούλεψαν, και έτσι έδωσαν τα ηνία της ομάδας στον Νάσο Χούμπαυλη, του οποίου η μοίρα φαίνεται να συνδέεται με τον σύλλογο. Ο τεχνικός των «ροσονέρι» όπως ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από την ομάδα, ξεκινάει και ως head coach από το ίδιο μετερίζι, θέλοντας να έχει ανάλογη επιτυχημένη πορεία.
Αναφορικά με το ρόστερ, μόνοι οι Μήτσιαλος και ο έφηβος Τόρρες έμειναν από πέρυσι, για να έρθουν παίκτες της εμβέλειας των Καυκή και Γεωργοπαπαδάκου, οι έμπειροι Μπένος και Λυτόπουλος, αλλά και οι ταλαντούχοι Γιαννίκος, Χριστόπουλος, Ξιούρας, Τζάτζας, Γερονίκος, Φάσουρας και Κούτρας.
Στις πρώτες εικόνες που παρουσίασε το Παγκράτι έδειξε ότι θα είναι μια σκληρή ομάδα, με αμυντικό προσανατολισμό, και ως πρώτη σεζόν στην Β’ Εθνική θέλει την όσο πιο γρήγορη παραμονή, για να χτίσει πάνω στους νεαρούς και εξελίξιμους αθλητές που απέκτησε. Ιδιαίτερη δυναμική δίνει πάντα στους «ροσονέρι» και το κλειστό του Μετς.

Πανερυθραϊκός

«Ο Χουχουλής του άλλαξε την ιστορία»
Κάποια στιγμή όλα τα πράγματα θα πρέπει να έχουν το όνομα τους, και έτσι θα πρέπει να λέγονται και για τον Πανερυθραϊκό, όσο ταπεινός και αν αισθάνεται ο Δημήτρης Χουχουλής.
Ο Έλληνας τεχνικός σε συνεργασία με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έβαλαν για τα καλά τον σύλλογο της Νέας Ερυθραίας στον μπασκετικό χάρτη, έχοντας τον σε υψηλό επίπεδο στα περισσότερα από τα 18 χρόνια στα οποία βρίσκεται στον πάγκο της.
Η φετινή σεζόν στο «Στ.Καλαϊτζής» αποτελεί ακόμα ένα στοίχημα, με το ροστερ να μην περιέχει το μεγάλο όνομα, και να στηρίζεται στην ομαδικότητα. Για 8η σεζόν θα βρίσκεται σε αυτό ο αρχηγός Καλλιανιώτης, ενώ συνεχίζουν και οι Γιαουρτόγλου, Δέλλιος, Αντωνίου, Αλεξίου, Τσικόπουλος, Καλούδας και Λεπούρης.
Στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Τσακίρης, Μακρόπουλος, Σκάνδαλος, Σταθόπουλος και τελευταίος ο Δερμιτζάκης. Στόχος να εκμεταλλευτεί την έδρα της, και να πετύχει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Ιωνικός Νικαίας

«Ο Τσάπας έφερε μαζί του το DNA του νικητή»
«Ο πρόεδρος που θα ήθελες να έχεις» αποτελεί ίσως την πιο εύστοχη ατάκα που γράφτηκε ποτέ για τον Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος είναι η αλήθεια το ότι πιάνει τα τελευταία χρόνια γίνεται…χρυσός.
Ο ισχυρός άνδρας τον Φάρου Κερατσινίου αποφάσισε αφήνοντας την ομάδα της καρδιάς του, να μετακομίσει στη κοντινή Νίκαια, όχι ως πρόεδρος, αλλά θέλοντας να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο. Μαζί του έφερε σχεδόν τους περισσότερους παράγοντες της επιτυχημένης πορείας του Φάρου, με τους Φώτη Βασιλόπουλο, Καράμπουλα, Κατούφα, Μπατή, Πετροδημόπουλο, Παπαδόπουλο και Κουντουρά να κάνουν την διαδρομή, μαζί με προπονητικό τιμ, αλλά και άλλου είδους προσωπικό.
Εκτός από τους προαναφερόμενους αποκτήθηκε ο Κανονίδης, παίρνοντας την θέση του Αγγελόπουλου που αν και συμφώνησε αποχώρησε για την Δόξα Λευκάδας, σε μια κίνηση που αποδείχθηκε εξαιρετική. Από την περσινό ρόστερ, παρέμειναν οι Θοδωρής Βασιλόπουλος, Βουγιούκας, Παλαιοχωρίτης και Κοντραφούρης.
Προπονητής παρέμεινε ο Μάριος Γούναρης, και η εξαιρετική πορεία στο κύπελλο Ελλάδας, όπου οι Νικαίωτες απέκλεισαν τρεις ομάδες της Α2 Ανδρών και μια της Basket League, έδειξε ότι το συγκεκριμένο ρόστερ θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει την άνοδο του και από την Α2 στην μεγάλη κατηγορία. Τεράστια δυναμική δίνει και ο κόσμος, που γεμίζει το κλειστό του «Πλάτωνα», με το μείγμα στη Νίκαια να μοιάζει εκρηκτικό.

Κορωπί

«Συνεχίζει να κοιτάζει βόρεια…»
Το Κορωπί μπαίνει αισίως στην τρίτη του σεζόν στην Β’ Εθνική και συνεχίζει να ψάχνει το αγωνιστικό του προφίλ, μετά τον περσινό εκπληκτικό πρώτο γύρο, που το έφερε αγκαλιά με την άνοδο, για να «ξεφουσκώσει» στη συνέχεια, έχοντας και μια σειρά από τραυματισμούς.
Το θετικό για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής είναι ότι παρέμεινε στο τιμόνι της ο Σάββας Κατσούνης, ενώ το λίφτινγκ στο ρόστερ ήταν ολοκληρωτικό, με τους Αγόρη και Θεοδωράκο να παραμένουν. Σε αυτό προστέθηκαν οι προερχόμενοι από την Βόρεια Ελλάδα, Μαλτέτσιος, Γκοντόπουλος , Πετς και Μπουρδάνος, ενώ σημαντικές μεταγραφές θεωρούνται και οι Σπανός και Δενδρινός. Συνολικά αποκτήθηκαν 17 αθλητές, με τους υπόλοιπους να είναι οι Τσάτας, Σιμιτζής, Φουστούκος, Δαντζόπουλος, Κάτσαρης, Γκίνης, Δαρμής, Παπαθεοδώρου, Καπετάνος και Ζερβός, με αρκετούς από αυτούς να προορίζονται για τις υποδομές.
Βασικός στόχος για το Κορωπί είναι να γίνει ομάδα, να βρει ρόλους, και να καταφέρει να σώσει την κατηγορία.

Πανελευσινιακός

«Μετά τον περσινό άθλο όλα φαντάζουν εύκολα»
Ο Λευτέρης Τσαουσίδης, και όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον μισό δεύτερο γύρο και ως το τέλος στην περσινή ομάδα των «σταχυοφόρων» θα πρέπει να έχουν τη δική τους θέση στο βιβλίο της ιστορίας του τμήματος, καταφέροντας μια περήφανη σωτηρία, παρά τους απανωτούς τραυματισμούς.
Στην τρίτη του σεζόν στην κατηγορία ο Πανελευσινιακός αναζητεί την σταθεροποίηση και έχει και στο νου του ένα βήμα παραπάνω, και το όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν ο ιστορικός αρχηγός, Αβραμίδης, η κολόνα της ομάδας Μαντζιώρης, και οι Ζούμπος και Ηλιάδης, ενώ αποκτήθηκαν οι Κελαϊδής , Ιωακειμίδης, Τζιάλλας , Στέφος, Ρόκκας και Χόρτσας.
Τεράστια δύναμη δίνει το κλειστό της «Γούβας», η οικονομική υγεία της ομάδας, με την άνετη εξασφάλιση της παραμονής να είναι το ιδεατό σε όλες τις ομάδες αυτής της δυναμικής.

Τρίτωνας

«Η χρονιά της καθιέρωσης»
Αποτελεί μια από τις πλέον ιστορικές φανέλες των Εθνικών κατηγοριών, αλλά κατάφερε επί των ημερών του νεαρού τεχνικού, Μιχάλη Μιχελάκου, μα ξαναμπεί στο κάδρο του Ελληνικού μπάσκετ, και να ετοιμάζεται για την δεύτερη του χρονιά στην κατηγορία.
Η ομάδα των Σεπολίων, με έδρα το κλειστό του Στρέφη, μετά από μια αναγνωριστική σεζόν, μοιάζει έτοιμη για ένα βήμα παραπάνω, που αποτελεί την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν παίκτες όπως οι Ντιπ, Κούτουλας, Πετρόπουλος, Καλατζής, Κουκουνιάς, Θυμνιός, Γκαβανόπουλος και Βερτούδος, ενώ αποκτήθηκαν οι ποιοτικοί Καραδολάμης, Τασόπουλος, αλλά και οι Ντρομπάρης, Ζησόπουλος, Δαμιανάκος και Ευστρατίου, δημιουργώντας ένα άκρως ανταγωνιστικό και επικίνδυνο ρόστερ.

Μανδραϊκός

«Συνεχόμενα βήματα προόδου»
Ο Μανδραϊκός αποτελεί ένα από τα παραδείγματα των οργανισμών που προοδεύουν με μαθηματική συμμετρία, από τη στιγμή που διαθέτουν στις τάξεις τους ανθρώπους με μεράκι και όρεξη.
Έτσι, εκτός από ένα άρτια οργανωμένο τμήμα μπάσκετ, στην Μάνδρα έχουν αναπτύξει σε μέγιστο βαθμό και την επικοινωνία, και ετοιμάζονται τα επόμενα χρόνια να κάνουν και το παραπάνω βήμα.
Αναφορικά με την φετινή σεζόν, στόχος του Θεόφιλου Μπεκέ είναι η σταθεροποίηση στην πρώτη εξάδα, με το ρόστερ να διαθέτει ποιότητα, και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, έχοντας ως δυνατό του σημείο την έδρα του.
Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν παίκτες όπως οι Ψυλέας, Τζιβελέκας, Μουστόπουλος, Γεωργοπαπαδάκος, αλλά και οι Παπαπέτρος, Ντότσι, Βαφιάς, Παπανικολάου και Κωτσόπουλος. Αποκτήθηκαν ο εξαιρετικός σκόρερ Κούσουλας, ο έμπειρος ψηλός Γκαϊτάσοφ αλλά και ο Καραμπάτσος.
Πλέον, με τα πάντα να μοιάζουν ιδεατά στην Μάνδρα, η ομάδα της Δυτικής Αττικής μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας υψηλούς στόχους.

Πρωτέας Βούλας

«Μένει πιστός στο πλάνο του»
Μπορεί την περσινή σεζόν να αποχώρησε ο Μάνος Μανουσέλης, ο προπονητής που τον πήρε από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ και τον έφερε ως και την Β’ Εθνική, αλλά ο συνοδοιπόρος του σε αυτή την πορεία, Δημήτρης Ποδαράς που έμεινε πίσω έδειξε να διαθέτει το ίδιο πλάνο και πειθώ στους παίκτες του, πετυχαίνοντας μαζί τους μια πανηγυρική σωτηρία, κάνοντας ουσιαστικά πορεία πρωταθλητισμού την σεζόν που μας πέρασε.
Πλέον, την σεζόν που ξεκινάει στα Νότια προάστια έχουν στόχο να κάνουν ένα βηματάκι παραπάνω, δημιουργώντας ένα μείγμα από έμπειρους αθλητές, αλλά και αρκετούς γηγενής παίκτες. Στην Βούλα παρέμειναν οι Βαρδαβάς (αγωνίζεται από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ στον σύλλογο), Αυγενικός, Μόρφης, Παπάδης, Πλουμής, Αθηνιώτης, Λάτσης, Ματσάγγος, Γάργαλης και αρκετοί ακόμα νεαροί, ενώ αποκτήθηκαν οι Τοπάλης, Αγγελόπουλος, Μπάλας και Ματαλλιωτάκης.
Ο Πρωτέας για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να παρουσιαστεί σκληρός στην έδρα του, με έμφαση στο αμυντικό παιχνίδι, ενώ φιλοδοξία των ανθρώπων του είναι και η μόνιμη παρουσία στην αντρική ομάδα, παικτών από τις εξαιρετικές υποδομές του.

ΕΦΑΟΖ

«Επιτυχία με ονοματεπώνυμο»
Φιλαθλητικός και ΑΟ Ζωγράφου ένωσαν πέρυσι τις δυνάμεις του, δημιουργώντας τον ΕΦΑΟΖ, ο οποίος έχοντας στην καθοδήγηση του τον Τάκη Ζήβα ήταν δεδομένο ότι θα μπορούσε να πετύχει, και παράλληλα να δώσει παίκτες στο Ελληνικό μπάσκετ.
Έτσι, Λεγκίκας και Παπαδημητρίου μέσα από μια παραγωγική διαδικασία βρέθηκαν να αγωνίζονται στην Basket League και το Λαύριο, ενώ και την φετινή υπάρχει νέο αίμα, με κορυφαίο πρότζεκτ τον Γκαβασιάση, που είναι έτοιμο να απογειωθεί.
Από πέρυσι στο κλειστό του Ζωγράφου παρέμειναν εκτός του Γκαβασιάση, οι Οκεκουεϊν, Γκόντγουϊν, Κοψιάς και Τσιτσιγιάννης, ενώ αποκτήθηκε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Β’ Εθνικής, Εμμανουιλίδης , έτοιμος να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας μαζί. Μαζί του ήρθε ο εξαιρετικός σκόρερ από την Πεντέλη, Γρατσιάτος, ο έμπειρος Υφαντής, αλλά και οι Σαρλής , Παπαφλωράτος, Αλεξανδρόπουλος , Στάθης και Μπουραντάς.
Βασικός στόχος, εκτός από την δημιουργία παικτών, η σωτηρία, σε μια κρίσιμη σεζόν για τον ΕΦΑΟΖ.

Νέα Κηφισιά

«Με την εγγύηση του Λιόγα»
Η περσινή σεζόν ήταν από τις δυσκολότερες στην ιστορία της ΑΕΝΚ, η οποία από τις δάφνες της Basket League βρέθηκε αίφνης και οικειοθελώς στην Β’ Εθνική, με την διαχείριση να περνάει στην ερασιτέχνη.
Η ομάδα των Βορείων προαστίων άφησε το Ζηρίνειο, επιστρέφοντας στις Αδάμες, αλλά η κίνηση ματ που έκανε η διοίκηση του, ήταν η συμφωνία με τον Δημήτρη Λιόγα. Ο Έλληνας τεχνικός, κατάφερε δημιουργώντας ένα μείγμα με έμπειρους και φιλόδοξους παίκτες να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.
Και την φετινή σεζόν, αυτό θα είναι το δόγμα πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος, με τις πρώτες εμφανίσεις στο κύπελλο Ελλάδας, και ο αποκλεισμός δυο ομάδων της Α2 Ανδρών (Ερμής Αγιάς, Ψυχικό) να δίνουν θετικά μηνύματα.
Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι πολύπειροι Μοσχοβίτης και Ψαρόπουλος, αλλά και οι Μαρίνος, Χατζηνικόλας, Κεφάλας και ο ταλαντούχος Καμαριανός. Στις Αδάμες ήρθαν οι Ντουζίδης, Χαϊκάλης και Πρέκας, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται και αρκετοί αθλητές από τις υποδομές του συλλόγου.

Διαγόρας Δρυοπιδέων

«Από την Κύθνο με αγάπη»
Ο Διαγόρας μπορεί να εδρεύει στο Αιγάλεω, αλλά αποτελεί ένα σύλλογο που ιδρύθηκε το 1967 από θερμιώτες, δηλαδή από κατοίκους της πόλης που καταγόταν από το νησί της Κύθνου (αρχαϊκά Δρυοπίς ή Θερμιά), με τον πρόεδρο της, Γιαννούλη Καλλίλα, να συνεχίζει την παράδοση.
Μετά τον Ιωνικό Νικαίας, ο Διαγόρας αποτελεί τον δεύτερο ισχυρό πόλο της κατηγορίας, και αποτελεί το δεύτερο φαβορί για να κερδίσει την άνοδο του και για την Α2 Ανδρών, και για να συνεχίσει ως «τρένο» από την Α’ ΕΣΚΑ, κερδίζοντας κάθε χρόνο την άνοδο του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την χρονιά που μας πέρασε κέρδισε και το κύπελλο της ΕΣΚΑ, κερδίζοντας στον τελικό το Κορωπί.
Το ρόστερ που διαθέτει το τεχνικός Σπύρος Σαμόλης είναι εξαιρετικό, καθώς δίπλα στους Καρασταμάτη, Εμίρη, Μαυροειδάκο, Καραλή, Παπαδολιά, Καράμπαμπα και Καλλίλα, προστέθηκαν ονόματα όπως οι Πέττας, Κουκάς, Κατιάκος, Καραβανάς, Λυκογιάννης, Κωνσταντώνης, ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Μπιμπούδης από το Περιστέρι.
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Διαγόρας διαθέτει μια πλειάδα έμπειρων και ποιοτικών παικτών, ενώ ως μοναδικό μείον λογίζεται η μικρή προσέλευση του κόσμου του, στο κλειστό του Αιγάλεω.

Δάφνη Δαφνίου

«Με νέα φιλοσοφία»
Η Δάφνη αποτέλεσε ουσιαστικά την συνοδοιπόρο ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδέων στις συνεχόμενες ανόδους των δυο ομάδων, με την ομάδα του Χαϊδαρίου να κάνει αυτή την πορεία από την Β’ ΕΣΚΑ, έχοντας τον Μάριο Δεσποτάκη ως καθοδηγητή της.
Ωστόσο, τη φετινή σεζόν αποφάσισε να αλλάξει τιμονιέρη, με την διοίκηση της να το αναθέτει στον Νίκο Ρήγγας, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα σε τέτοιο επίπεδο, αλλάζοντας ουσιαστικά φιλοσοφία.
Ο ταλαντούχος τεχνικός διαθέτει πολύ καλό υλικό στα χέρια του, με τους Τσελεμπή, Γκίνη, Μιχόπουλο και Μέγα να παραμένουν από την ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και αγωνίστηκε στον τελικό της ΕΣΚΑ πριν από δυο χρόνια με αντίπαλο τον Αμύντα.
Στο ανανεωμένο κλειστό «Χρήστος Αγγουράκης» ήρθαν ο πολύπειρος σέντερ Τσιάκος, και οι Γκιουζέλης , Σοφρωνάς , Χρυσός, Καπώνης , Γεωργούτσος , Κουφόπουλος και Διαμαντόπουλος. Βασικός στόχος της Δάφνης, η σταθεροποίηση στην κατηγορία, και η εφαρμογή της νέας πολιτικής του συλλόγου.

Ιπποκράτης Κω

«Με όνειρα και φιλοδοξίες οι Δωδεκανήσιοι»
Μετά το επιτυχημένο γυναικείο τμήμα στην Κω βλέπουν και το αντρικό τμήμα του Ιπποκράτη να ανεβαίνει σταδιακά τις κλίμακες των κατηγοριών, φτάνοντας στην Β’ Εθνική, και δημιουργώντας ένα ρόστερ με εξαιρετικές μονάδες και πολλές φιλοδοξίες.
Στην Κω αρχικά προσέλαβαν ως προπονητή τον ταλαντούχο Χάρη Κουλουριώτη, ο οποίος αποτέλεσε βοηθό του Μιχάλη Κουταλιανού τα τελευταία χρόνια στον Αίολο Αστακού, ενώ στο νησί παρέμεινα οι έμπειροι Χαρίσης και Ασημακόπουλος, ενώ συνεχίζουν και οι Τρύπας, Σκούφης, Παπαδημητρίου και Γερογιάννης.
Δίπλα σε αυτούς προστέθηκαν ονόματα όπως οι Κουμπούρας, Τσακαλέρης, Ονάσολγου και Λεκάκης, για να γίνει αντιληπτό, ότι ο Έλληνας προπονητής διαθέτει μια πλειάδα ικανών παικτών στο ρόστερ του.
Στον Ιπποκράτη δεν κρύβουν πως θέλουν να πραγματοποιήσουν πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας ως κάστρο τους την ισχυρή τους έδρα, ενώ τροχοπέδη όπως και για το Ηράκλειο, αποτελούν τα συνεχόμενα ταξίδια μακριά από το νησί.

Ίκαρος Νέας Σμύρνης

«Η δεύτερη ευκαιρία του»
Πριν από δυο χρονιές ο Ίκαρος βρέθηκε στην Β’ Εθνική, αλλά χωρίς να διαθέτει εμπειρία, δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστικός, γνωρίζοντας τον υποβιβασμό. Ωστόσο, αυτή η σεζόν έφερε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης την παρακαταθήκη της πρόληψης του Αλέξη Παπαδάτου.
Ο Κεφαλονίτης τεχνικός παρέμεινε και πέρυσι στην ομάδα, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό σύνολο, και δείχνοντας πως γίνεται η δουλειά και με χαμηλό μπάτζετ.
Πλέον, ο Ίκαρος, έχοντας εμπειρία από το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει την δεύτερη του ευκαιρία στην Β’ Εθνική, έχοντας δημιουργήσει ένα σύνολο, που γνωρίζει να αγωνίζεται μαζί. Χαρακτηριστικό είναι ότι από την περσινή σεζόν παρέμειναν οι Γραμματικός, Δορκοφίκης, Μελισσουργός, Βελιζιώτης, Λάβαρης, Μιχαλόπουλος, Βούζας, Γιαννακοδήμος, Πασπαλάς και Δαρμογιάννης, ενώ αποκτήθηκαν οι Χρυσανθίδης, Σπυρόπουλος, Ζούκας, Ανέστης και Γοργόνης.
Όπως γίνεται αντιληπτό, βασικός στόχος του Ίκαρου είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία,ο οποίος διαθέτει ως μεγάλο όπλο την ομοιογένεια.

ΚΑΟ Κορίνθου

«Κάθε Κυριακή…γιορτή»
Ακόμα δεν έχει κοπάσει η γιορτή στην Κόρινθο, για την μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων της, να πετύχουν το όνειρο της ανόδου, το οποίο κυνηγούσαν εδώ και αρκετά χρόνια.
Έπρεπε αρχικά ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου και ο Παλαίμωνας να ενώσουν τις δυνάμεις του, για να μπορέσει ο ΚΑΟΚ να κερδίσει την άνοδο του, σε μια περσινή χρονιά, που στην πορεία της πολλά φάνηκαν να χάνονται.
Προπονητής συνεχίζει ο Τάσος Νικητόπουλος, ενώ στην ομάδα παρέμειναν οι Σακελλαράκης, Πράτης, Μακρής, Κωνσταντίνου, Κεφαλάς και ο πολύπειρος και ηγέτης, Δανιήλ. Δίπλα σε αυτούς προστέθηκαν οι Αντωνόπουλος, Καρούζος, Γιανναλέτσος και Σκορδάς, με τους Πελοποννήσιους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις.
Ο ΚΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ ισχυρή του έδρα, και να κερδίσει την παραμονή του για δεύτερη χρονιά στην Β’ Εθνική.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn