Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 30 ονόματα απο τον Σωτήρη Μουρίκη!

0
23

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Σωτήρης Μουρίκης επικεφαλής της παράταξης ΔΕΠ για το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο παρουσία των συνεργατών του, έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα 30 ονόματα υποψηφίων, ταυτόχρονα ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει την εκλογή του ως προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου δήλωσε αποφασισμένος να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά προκειμένου να βγει ενισχυμένος ο μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας και έκανε λόγο για ένα νέο μοντέλο βασισμένο στην σωστή εφαρμογή και τη διαφορετική αντίληψη.
Ανέφερε 11 βήματα για να ολοκληρωθούν οι στόχοι του συνδυασμού του και υποσχέθηκε εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των επιχειρήσεων και σύσταση ομάδων με υψηλή τεχνική κατάρτιση.
Ο κ. Μουρίκης έθεσε ως κύριο ζητούμενο την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την συνεργασία όλων των φορέων για την δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου.
Τέλος, ανακοίνωσε και τα πρώτα τριάντα ονόματα των υποψηφίων ανάμεσα στους οποίους είναι ο Βασίλης Γεώργαρης
 Σίσσι Κυριακίδου,
Δέσποινα Σωτηροπούλου
Γαρουφαλιά Πεσμαζόγλου
Φωτεινή Χατζηκυριάκου
Κασσιανή κόντη
Βασιά πηλιακού
Αννα Γιάννη
Σοφία Πετικίδη
Χρήστος Βασιλόπουλος
 Γιάννης Βασιλόπουλος
Σωτήρης Μπίσδας
Κώστας Παναγιωτόπουλος
 Γιώργος Οικονόμου
Νίκος Πουλής
Σωτήρης Ζωγράφος
 Ευριπίδης Ασλάνης
Ηλίας Σταμάτης
Μιχάλης Αχτσιόγλου
Αχιλλέας Αποστόλου
Αναστάσιος Κυριακουδης