Καμία έκπληξη σήμερα στην Α’ κατηγορία…!

0
54
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απο korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr
Σαν σίφουνας πέρασε μέσα από το Ξυλόκαστρο , η Κόρινθος ΄06 , όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κορινθίας, σάρωσε με 0 – 4  και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, και τώρα μοιράζεται το «ρετιρέ» της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΣ Κόρινθος, μετά την γκρα γκινιόλ νίκη του επι του Αστέρα Δερβενίου.

Ο Αστέρας Δερβενίου ήταν υπέρτερος στο Συνοικισμό, προηγήθηκε του ΠΑΣ με 2 – 0.
Η Κόρινθος μείωσε σε 2 – 1 με πέναλτι ενώ ο  διαιτητής Φραντζή  απέβαλε παίκτη του Αστέρα.
Το Δερβένι φωνάζει για το αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση παράγοντα του Αστέρα. «Αηδίασα για το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Σήμερα στο Συνοικισμό τα είδαμε όλα…».
Επίσης σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχαμε με τον γενικό αρχηγό του Αστέρα Κώστα Κουσουλό, μας δήλωσε «Μείναμε ευχαριστημένοι  με την ομάδα μας και το τεχνικό της στήσιμο στο σημερινό αγώνα Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται τόσο στα εντός ,όσο και στα εκτός έδρα ματς. Εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μόνο με το υγιές ποδόσφαιρο , κάτι που είναι γνωστό στους πάντες, τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν. Εμείς συνεχίζουμε…»
.
Στο Βέλο η Ελλάς σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έμεινε στο ισόπαλο 2 – 2 με τον Παννεμεατικό, όπως τελείωσε  στο ΔΑΚ και η αναμέτρηση του Αγίου Γεωργίου με  τον Ηρακλή Λεχαίου.
 Στο Πετρί η Θύελλα επικράτησε με 2 – 0 επί του Πανκαμαριακού, ενώ στο “Γιάννης Στέφας” με το ίδιο σκορ νίκησε ο Ισθμιακός, τη Δάφνη Εξαμιλίων.
Στα Αθίκια ο Τενεάτης νίκησε  με 1 – 0 τον Πανσολυγειακό, ενώ ο Ολυμπιακός Άσσου αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 με το Σπαθοβούνι,
 * Σε όλους τους αγώνες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Λυκοποριάς , Βλάση Καρβελά, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Δερβενίου.


Η 2η αγωνιτική
ΠΑΣ Κόρινθος – Αστέρας Δερβενίου  3 – 2
Ελλάς Βέλου – Παννεμεατικός  2 – 2
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Κόρινθος ’06  0 – 4
Ολυμπιακός Άσσου – ΑΟ Σπαθοβουνίου  1 – 1
Ισθμιακός – Δάφνη Εξαμιλίων 2 – 0
Αγ. Γεώργιος – Ηρακλής Λεχαίου  2 – 2
Τενεάτης Αθικίων – Πανσολυγειακός  1 – 0
Θύελλα Πετρίου – Πανκαμαριακός 2 – 0

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn