Πρώτα οι νέοι στην αναδιάρθρωση αμπελώνων

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τους κανόνες του προγράμματος αναδιάρθρωσης αμπελώνων για την περίοδο 2017/2018 καθορίζει νέα ΥΑ, που δίνει προτεραιότητα σε αιτήσεις αγροτών έως 40 ετών και κατόχων εκμετάλλευσης έως 20 στρεμμάτων για την εκρίζωση, φύτευση και επανεμβολιασμό των οινοποιήσιμων ποικιλιών.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά αλλάζουν τα κριτήρια προτεραιότητας που ίσχυαν μέχρι την έκδοση του ΦΕΚ (νέοι αγρότες, κατά κύριο επάγγελμα αμπελουργοί, συνεταιρισμοί, κλπ.) και υιοθετούνται τα κριτήρια προτεραιότητας που ισχύουν για τη λήψη Αδειών Φύτευσης, αφού αυτό αποτελεί και υποχρέωση έναντι της Κομισιόν.Σύμφωνα με τη σχετική τροποποίηση, αλλαγές μεταξύ άλλων υπάρχουν και στο ποσοστό προκαταβολής που μειώνεται από 100% στο 80%, τη δυνατότητα τροποποίησης του φακέλου από τον αιτούντα και την πρόβλεψη ενστάσεων.
Όσον αφορά τις οικονομικές ενισχύσεις ενώ σε επίπεδο συνόλου ενισχύσεων δεν υπάρχουν μεταβολές, αυξομειώσεις κονδυλίων παρατηρούνται στις Δράσεις με σημαντικότερη την αναφύτευση, η οποία από το εύρος των 615 έως 332 ευρώ ανάλογα με την περιφέρεια μειώνεται σε 500-270 ευρώ. Αντίθετα αυξάνονται οι ενισχύσεις για τη δράση φύτευση από 615- 332 ευρώ σε 745-332 ευρώ.

Οι δικαιούχοι

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη και δικαιούχοι θα είναι οι εξής:
Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα, που καλλιεργούν οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου και η έδρα της εκμετάλλευσής τους δύναται να βρίσκεται σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε., ή/και διαθέτουν άδειες φύτευσης από μετατροπή ή άδειες αναφύτευσης όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn