Χρυσό πιάνεις και τον κάνεις κάρβουνο…

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Της Γιώτας Μπάγκα

Είχα παρακολουθήσει πέρυσι τον κολυμβητικό αγώνα “SWIM THE CANAL” που είχε πραγματικά γράψει ιστορία. Για πρώτη φορά, από το πρώτο έτος κατασκευής της Διώρυγας πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κολυμβητικός διάπλους. Η ιδέα ήταν πρωτοποριακή και καθιστούσε την Κορινθία και τη Διώρυγα κέντρο του αθλητικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος παγκοσμίως. Βασίστηκε σε μια πρωτοποριακή σύλληψη αξιοποίησης της εμβληματικής Διώρυγάς μας με μια εντυπωσιακή αθλητική διοργάνωση που πρόβαλε το Νομό μας σε όλο σχεδόν τον πλανήτη προσελκύοντας αθλητές και κοινό από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και καθιστώντας την Κορινθία πόλο τουριστικής έλξης. Κι έτσι πραγματικά έγινε.

Πήγα και φέτος. Η διαφορά στη διοργάνωση ήταν τεράστια. Είχα στηθεί στο σημείο εκκίνησης από τις 10.30 και προς μεγάλη μου έκπληξη ο αγώνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 12.00. Αρχικά πίστεψα ότι κάποιος λόγος υπήρχε, ήταν όμως απλά θέμα διοργάνωσης, όπως τελικά αποδείχθηκε…. Έφτασε μάλιστα στα αυτιά μου , χωρίς βέβαια να μπορώ να το επιβεβαιώσω και γι αυτό το μεταφέρω με επιφύλαξη, ότι μέχρι τις 11.30 γίνονταν ακόμα εγγραφές.

Η καθυστέρηση έναρξης του αγώνα , λόγω κακής διοργάνωσης και υπερβολικά αργών ρυθμών είχε αρνητικές συνέπειες : ενώ δηλαδή ο αγώνας έπρεπε να έχει ξεκινήσει στην ώρα του για να ολοκληρωθεί πριν τη μία, αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα να γυρίσουν ανάποδα τα ρεύματα , καθιστώντας το διάπλου τιτάνιο έργο, πράγμα που το γνώριζαν. Άκουσα την πρωταθλήτρια Κέλυ Αραούζου να λέει σε δηλώσεις της ότι ακόμα κι αυτή δυσκολεύτηκε πολύ. Πεπειραμένοι αθλητές έλεγαν πως νεαροί αθλητές κολυμπούσαν για πάνω από δύο ώρες και ζητούσαν να τους περισυλλέξει κάποιος καθώς δεν άντεξαν να κολυμπούν. Η κολύμβηση άλλωστε με ανάποδα τα ρεύματα ήταν τεράστια πρόκληση ακόμα και για φτασμένους αθλητές. Το γεγονός μάλιστα ότι τερμάτισε ένας στους δέκα τα λέει όλα. Πέρυσι είχαν τερματίσει όλοι οι αθλητές και έφευγαν από την Κορινθία με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και με την υπόσχεση να ξανάρθουν. Μετά το φετινό όμως το βλέπω κάπως δύσκολο….

Για το κλείσιμο όμως κρατώ κάτι που το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά από αθλητή που έπαιρνε μέρος : άτομο που συμμετείχε στη διοργάνωση ( στέλεχος της Διώρυγας;) που πρωταγωνίστησε στη διοργάνωση είπε στον αθλητή ως για τα επόμενα 3000 χρόνια θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και αυτοί θα διοργανώνουν το event… Πόσο πιο τραγικοί;

Οι ίδιοι που πριν από τη διοργάνωση έσπευδαν να φωτογραφηθούν και να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ , μετά το πρωτοφανές φιάσκο εξαφανίστηκαν αποδεικνύοντας την ανευθυνότητά τους. Οι αθλητές ζητούσαν μάταια ένα μπουκάλι νερό και το μόνο που άκουγες ήταν «που είναι οι διοργανωτές»….

Η γεύση που μου έμεινε από τη φετινή διοργάνωση ήταν αυτή της ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ. Το κράτος ανέλαβε να κάνει κάτι που το έκανε πετυχημένα ο ιδιωτικός τομέας και το κατέστρεψε. Όταν , λοιπόν το κράτος αποφασίζει να καταπνίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία

πιάνει το χρυσάφι στα χέρια του και το μετατρέπει σε κάρβουνο. Ειδικά αν πρόκειται για ένα κράτος που μισεί, απεχθάνεται και πολεμά τον ιδιωτικό τομέα….

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn