Δυσαρεστημένη με τον Καλλίρη η διοίκηση του Νοσοκομείου

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αντίδραση από το Νοσοκομείο που δεν κλήθηκε στην σύσκεψη για το ύποπτο κρούσμα του ιού του Νείλου
Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Καλλίρη και της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη για θέματα υγείας κας Παναγιωτοπούλου συγκαλέστηκε σύσκεψη σχετικά με ύποπτο κρούσμα του ιού του Νείλου στην περιοχή της Δυτ. Κορινθίας.

Για αυτήν τη σύσκεψη και για το ύποπτο κρούσμα το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ούτε κλήθηκε να παραστεί, ούτε ενημερώθηκε εγκαίρως, παρά το ότι όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης και του διαδικτύου, παρόντες ήταν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες των εμπλεκόμενων φορέων σχετικών με το θέμα της Δημόσιας Υγείας.
Αγνοούμε τους λόγους για τους οποίους αυτό έγινε, ωστόσο επισημαίνουμε ότι ο αποκλεισμός από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της βασικής Υγειονομικής Δομής της Κορινθίας από τη διαδικασία χειρισμού ενός τέτοιου σοβαρού θέματος, συνιστά τουλάχιστον απαράδεκτη πρακτική.
Πάντως, ανεξαρτήτως των συσκέψεων και της σύνθεσής τους, από πλευράς της Διοίκησης του Νοσοκομείου καθιστούμε γνωστό ότι από τη χρονική στιγμή που γίναμε γνώστες των γεγονότων, λήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση τυχόν νοσούντων ατόμων.
Για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου 
Η Διοικήτρια
Καλομοίρη Δημητρα

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn