Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος στο Ράντσο στο Σοφικό..!

0
114
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι γνωστό πως η Τατιάνα Μπλάτνικ ασχολείται πολύ με τα ελληνικά προϊόντα και πριν από κάποιους μήνες παρουσίασε στην Αθήνα το ολοκαίνουργιο βιβλίο συνταγών “Taste of Greece” με άρωμα Ελλάδας, παρουσία όλης της πρώην βασιλικής οικογένειας. Η σύζυγος του Νικόλαου θέλοντας να τιμήσει την Ελλάδα και να ταξιδέψει τον κόσμο με τις παραδοσιακές συνταγές της χώρας δημιούργησε ένα ξεχωριστό βιβλίο και ταυτόχρονα να στηρίξει ένα μοναδικό για εκείνη φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό αφο’υ καθημερινά αξιοποιεί όλες αυτές τις γνώσεις και χρησιμοποιεί υλικά από την Ελλάδα για τη μαγειρική της. Συχνά, μοιράζεται συνταγές αλλά και φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά και πεντανόστιμα πιάτα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτό έκανε και το Σαββατοκύριακο.

 Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον εαυτό της, τον σύζυγός της αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αφού βρέθηκε στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας. Μαζί με τον Νικόλαο στήριξαν την πρωτοβουλία που αφορά τα παιδιά με καρκίνο. Η Τατιάνα Μπλάτνικ συμμετέχει με πάθος στο έργο του Elpida Youth και βρίσκεται πάντα όπου την έχουν ανάγκη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn