Διάσχιση Πενταδάκτυλου (Ταϋγέτου) απο τον ΕΟΣ Κορίνθου

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ο ΕΟΣ Κορίνθου διοργανώνει το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου διάσχιση της κεντρικής κορυφογραμμής του Ταϋγέτου ή αλλιώς Πενταδάκτυλος. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες αισθητικά διαδρομές, που χαρίζει δυνατές συγκινήσεις στον ορειβάτη, αλλά απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση.

Το πρόγραμμα συνοπτικά:

· Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου:

Αναχώρηση απόγευμα στις 4.00 μμ από τα Περιβολάκια στην Κόρινθο με Ι.Χ. και με προορισμό την Αναβρυτή Λακωνίας, όπου θα διανυκτερεύσουμε σε σκηνές.

· Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου:

Το πρωί στις 6.00, θα προωθηθούμε λίγο με τα αυτοκίνητα κοντά στην πηγή Πλατανίτσα, σε υψόμετρο 1000 μ και θα ξεκινήσουμε την ανάβαση, αρχικά για το διάσελο στη θέση Τσάρκος (1700 μ). Από εκεί αρχίζει η διάσχιση της κορυφογραμμής, με αρκετά ανεβοκατεβάσματα και με λίγα εκτεθειμένα περάσματα που ίσως θέλουν ασφάλειες, περνώντας από τις κορυφές Σπανακάκι, Ανώνυμη, Σιδηρόκαστρο, Αθάνατη Ράχη και καταλήγουμε στην υψηλότερη κορυφή του όρους Ταϋγέτου, Προφήτης Ηλίας (2407 μ). Στη συνέχεια κατάβαση στο καταφύγιο του ΕΟΣ Σπάρτης για φαγητό και διανυκτέρευση.

Ω.Π.: 10 – 11 , Β.Δ.: Γ+ (αναρριχητικά περάσματα II – III βαθμού IUAA)

· Κυριακή 1 Οκτωβρίου:

Στις 8.00 το πρωί ξεκινώντας από το καταφύγιο ακολουθούμε το μονοπάτι Ε4 που επιστρέφει στην Αναβρυτή στο σημείο που ξεκινήσαμε την ανάβαση. Από εκεί επιστροφή για Κόρινθο.

Ω.Π.: 2 – 3 , Β.Δ.: Α
Εξοπλισμός: Ορειβατικές μπότες, κάλτσες δεύτερες, σακίδιο, μπατόν, σκούφος, γάντια, αντηλιακό, καπέλο, μπλουζάκι διαπνέον, γυαλιά ηλίου, θερμοεσώρουχα, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο – διαπνέον) , φακός με εφεδρικές μπαταρίες, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, θερμός – παγούρι, νερό.

Σκηνή, υπνόσακος και υπόστρωμα για διανυκτέρευση την Παρασκευή βράδυ.

Ατομικά υλικά ασφάλισης: μποντριέ, 1 λανιέρα, 1 καραμπίνερ ασφαλείας, 1 απλό καραμπίνερ, 1 κορδονέτο 6 mm.

Ομαδικά υλικά ασφάλισης: σκοινί 50 μ, λίγα σετάκια, καραμπίνερ και προσωρινές ασφάλειες.

Πληροφορίες για τη διαδρομή και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς:

Πολλάλη Κωνσταντίνο 6947700224

Τσόκα Μιχαήλ 6974126602

· Φαγητό για την Παρασκευή βράδυ ο καθένας φροντίζει μόνος του. Για το βράδυ Σαββάτου θα πάρουμε στο καταφύγιο του ΕΟΣ Σπάρτης.

· Το κόστος διανυκτέρευσης στο καταφύγιο είναι 10 € και έχει κουβέρτες. Μπορούμε να έχουμε μαζί μας λεπτό σεντόνι και μαξιλαροθήκη. Δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε υπνόσακο.

· Οι συμμετέχοντες θα φροντίσουν μόνοι τους για τον εξοπλισμό τους. Δανεισμός υλικών γίνεται στα γραφεία του ΕΟΣ Κορίνθου.

· Νερό για την πορεία 4 – 6 λίτρα, αναλόγως από τις πηγές στην Αναβρυτή.

· Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί με ευθύνη αρχηγών.

· Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του ή μέλη συλλόγων που ανήκουν στην ΕΟΟΑ. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn