Βαγγέλης Σακελλαρίου: Υπόδειγμα αθλητή και επιστήμονα!

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για κάθε παιδί είναι ο μαθητής μας, Βαγγέλης Σακελλαρίου, που κατάφερε να συνδυάσει την καριέρα του στο μπάσκετ με τον τομέα των Επιστημών.
 Ο Βαγγέλης, φοίτησε στο σχολείο μας, το 2007 ξεκίνησε να φοιτά στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και το 2013 ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του. Στη συνέχεια της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε τη φοίτησή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και ήδη βρίσκεται στο 5ο έτος των σπουδών του. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων στο μπάσκετ και συμμετείχε στο Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.
Η πορεία του στο χώρο του μπάσκετ είναι αξιοσημείωτη καθώς ξεκίνησε από την Ολυμπιάδα Άσσου-Λεχαίου το 2005 και από τότε έχει αγωνιστεί σε πολλές αναγνωρισμένες ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής όπως: Πανελλήνιος Γ.Σ., Αιγάλεω Α.Ο., Σκαντόνε Αβελλίνο (Ιταλική), Α.Ο. Παγκρατίου, Τρίκαλα 2000, Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, Γ.Σ. Αμαρουσίου, Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, Γ.Σ. Λαυρίου.
Σήμερα και παράλληλα με τις σπουδές του αγωνίζεται στην Α1 Εθνική με την ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έχει καταφέρει να διακριθεί στο χώρο του Αθλητισμού και ταυτόχρονα να χαράξει την πορεία του και στο χώρο των Επιστημών.
 Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το μαθητή μας που δεν έπαψε ποτέ να θέτει και να κατακτά καινούργιους στόχους στη ζωή του και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn