«Τι χαμπάρια κυρ Χίτλερ μου, τι κάνει η οικογένεια;»

0
404
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, που διεξήχθησαν στο Βερολίνο, η θρυλική μορφή του Ελληνικού αθλητισμού, νερουλάς στο επάγγελμα, ο Σπύρος Λούης ήταν επικεφαλής της πρωτοπόρου στην παρέλαση Ελληνικής ομάδας, ντυμένος με τη φουστανέλα.

Ο Χίτλερ εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν στο κέντρο της εξέδρας των επισήμων, όταν τον είδε και έμαθε ποιος ήταν, ζήτησε να τον γνωρίσει από κοντά. Μόλις τελείωσε η παρέλαση, έγινε η συνάντηση του Χίτλερ με τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο.

Ο δικτάτορας, κατέβηκε μαζί με τους υπασπιστές του και ζήτησε διερμηνέα για να μπορέσει να συνομιλήσει με τον Ολυμπιονίκη του μαραθωνίου δρόμου του 1896. Ο Χίτλερ πρόσφερε κάποιο δώρο στον Λούη και εκείνος ανταπέδωσε με ένα κλωνάρι ελιάς, που του είχε πασάρει μέλος της Ελληνικής αποστολής. Τότε ήταν, πάνω στην μεγαφωνική ανακοίνωση ότι ο αρχηγός του Γ΄Ράιχ συνομιλεί με τον θρυλικό Έλληνα ολυμπιονίκη και κατά τη διάρκεια των  φωτογραφήσεων, ο Σπύρος Λούης έφερε σε δύσκολη το διερμηνέα ρωτώντας «τι χαμπάρια κυρ Χίτλερ μου, τι κάνει η οικογένεια;» Λέγεται ότι ο Έλληνας πρεσβευτής κόντεψε να πάθει «συγκοπή» αλλά ο Χίτλερ, αποχαιρέτησε τον παλιό νερουλά με χειραψία.

Ο μαραθωνοδρόμος Στέλιος Κυριακίδης, είχε ρωτήσει τον Λούη, τι είπε στον Χίτλερ κι εκείνος απάντησε: «Τα συνηθισμένα. Τι χαμπάρια κυρ Χίτλερ μου, τον ρώτησα και για την υγεία της οικογένειάς του».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn