Η επίσημη διακήρυξη του Σωτήρη Μουρίκη..!

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το να σε εμπιστεύονται συνάδελφοι σου για την υποψηφιότητα της προεδρίας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Κορινθίας, είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό και τους ευχαριστώ όλους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Γεώργαρη για την πολύτιμη συμμμετοχή του και στήριξη στο νέο συνδυασμό που είμαστε μαζί δημιουργοί και συνοδοιπόροι: στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

Η δύναμη μας αντλείται πρωτίστως από από την ενότητα. Η ενότητα είναι το ισχυρό μας όπλο. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πρέπει να εμπεδωθεί ότι δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια επιβίωσης των επαγγελματιών διαφόρων κλάδων και ευρύτερα της κοινωνίας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε μία αναστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί. Κι αυτό  που ελπίζουμε, το στοχεύουμε, αγωνιζόμαστε  και θα το πετύχουμε!

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, αυτονόητα τείνω χέρι συνεργασίας προς όλους. Εντός και εκτός Επιμελητηρίου.

Σε προσπάθειες όμως που δεν θα αποσκοπούν στο γενικότερο καλό και στην προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας, θα βρεθούμε επίσης αυτονόητα απέναντι.

Χώρος για προσωπική μικροπολιτική  και ικανοποίηση μικροσυμφερόντων δεν υπάρχει. Η σύγκρουση δεν θα τρομάζει τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Είμαστε αποφασισμένοι τα ταράξουμε τα «λιμνάζοντα ύδατα» προκειμένου να βγει ενισχυμένος ο μικρομεσαίος, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο άνθρωπος που παλεύει τα τελευταία χρόνια με νύχια και με δόντια να σταθεί όρθιος και με αξιοπρέπεια να κρατήσει ανοικτή την επιχείρησή του, να συνεχίσει να περπατά με το κεφάλι  ψηλά, έντιμα και παραγωγικά.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Κορινθίας, με την πολύχρονη ιστορία του μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που εν πολλοίς θα καθορίσουν την ίδια μας τη ζωή.

Οι άνθρωποι, οι επαγγελματίες που αποτελούμε τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ είμαστε αποφασισμένοι να εργασθούμε γι αυτό που το ίδιο το όνομα του Συνδυασμού μας πρεσβεύει και δεσμεύεται και καλούμε σε συστράτευση όσους πιστεύουν ότι μπορούμε ακόμα και τώρα να αλλάξουμε προς το καλύτερο το μέλλον μας και ταυτόχρονα το μέλλον αυτού του τόπου.

Τώρα πλέον όλοι μας κρινόμαστε. Όχι από τις προθέσεις αλλά από τις πράξεις και από την αποτελεσματικότητα.

Γιατί εμάς; Γιατί εμείς ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να αγωνιστούμε και να επιτύχουμε την πρόοδο των κλάδων μας, με θετικό πρόσημο για την κοινωνία.

Συνεργαζόμενοι με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, σύντομα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά και διεξοδικά το πρόγραμμα μας, τις θέσεις μας και στην πράξη ενδεικτικά 2 νέα διαδικτυακά projects που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον εκάστοτε επιχειρηματία μέσα από ευέλικτους και σύγχρονους μηχανισμούς στην καθημερινότητά του.

Στόχος μας η υιοθέτηση των καλύτερων πρακτικών, η ορθή διαχείριση επιχειρηματικών μοντέλων που θα φέρουν καινοτομία και ένα νέο χαρακτήρα, στηρίζοντας παράλληλα startup επιχειρήσεις και δραστηριότητες.

Μουρίκης Σωτήρης

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn