Φιλοδοξίες και όνειρα για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με τις ευλογίες του πάτερ Δημητρίου Καριοφύλλα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας. Παρουσία του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου και φίλων της ομάδας ξεκίνησε η φετινή σεζόν.

Παρόντες παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές που μετέβησαν από την ακαδημία στην ανδρική ομάδα καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τον Κατεμή Παναγιώτη από την Θύελλα Λιμνών που έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στην Δ’ Εθνική, τον Λαμπάι Νίκο με παρουσίες σε ομάδες της Αττικής, τον Σκαρίμπα Παναγιώτη ο οποίος στον πρώτο μισό της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας και τέλος τον Αρμάντο ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες Δ’ Εθνικής ( Παναυπλιακός κ.λ.π.).
Καλωσορίζουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Το Δ.Σ. Θα προχωρήσει και σε επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να είναι στη διάθεση του κ. Κουρούπη Παντελή τις επόμενες μέρες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοντογιώργος Αναστάσιος σ’ ένα σύντομο μήνυμα, ευχαρίστησε όλους τους παρόντες, τους χορηγούς που βοηθούν οικονομικά την ομάδα, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για την καινούρια χρονιά που ξεκινά και τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται στα πλαίσια της ευγενούς άμμιλας και του αθλητικού ιδεώδες, να υπάρχει σεβασμός, ομαδικότητα και ευγένεια μεταξύ τους, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn