Τον Οκτώβριο του 2019 οι δημοτικές εκλογές

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι όχι μόνο η αλλαγή του εκλογικού συστήματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και η μετάθεση του χρόνου διεξαγωγής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών από τον Μάιο του 2019 για το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Να μετατεθούν για λίγο

«Πρόθεσή μας είναι να αποσυνδέσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών με αυτές των ευρωεκλογών. Η ταύτισή τους χρονικά αλλοιώνει το χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Άρα είναι εύλογο να μετατεθούν για λίγο», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στις «Ειδήσεις».

Για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Η αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί μια μόνο αλλαγή από ένα σύνολο θεσμικών αλλαγών που θέλουμε να προωθήσουμε και αφορούν τον Καλλικράτη. Δεν πρέπει να το προσεγγίζουμε αποσπασματικά. Μελετούμε ταυτόχρονα το θέμα των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ, του ρόλου τους στην υπόθεση της παραγωγικής ανασυγκρότησης, των οικονομικών τους, των σχέσεών τους με τη κεντρική εξουσία. Φιλοδοξούμε τους επόμενους μήνες και εντός του έτους να παρουσιάσουμε το σύνολο των αλλαγών που επιδιώκουμε.

Πηγή: Απίστευτος Σκουρλέτης: Θα μετατεθούν για λίγο οι δημοτικές εκλογές | iefimerida.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn