Εδώ ο δήμαρχος εκτέθηκε…!!!

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος” για την προστασία των ελληνικών θαλασσών, κσταγγέλει τον δήμαρχο Κορίνθου για λαθροθηρία…
Σε σχετική του ανακοίνωση που συνοδεύεται και απο φωτογραφίες ο κ.Πνευματικός κρατά  ένα μικρό καρχαρία,που σύμφωνα με το Ινστιτούτο είναι προστατεόμενο είδος..!
Ο διευθυντής του κέντρου μάλιστα Θοδωρής Τσιμπίδης προχωρά και παρακάτω γράφοντας:
“Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μέσα από κοινωνικά δίκτυα, τοπικές εφημερίδες και blog, προβάλλεται σαν επίτευγμα η αλιεία προστατευόμενων και σπάνιων ειδών, το οποίο αντί να κατακρίνεται, επικροτείται! Συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με ένα λαό που θέλει να θεωρείται πολιτισμένος και με ναυτική παράδοση. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η δυναμική μειοψηφία, που όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τα παραπάνω, αλλά υπερασπίζεται τους κοινούς μας θαλάσσιους πόρους, όπως θα έπρεπε άλλωστε να είναι ηθική υποχρέωση όλων μας.”
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Πως προκύπτει αυτό είναι άγνωστο αλλά αφου το γράφει ο διευθυντής κάτι περισσότερο θα ξέρει.
Αν το είδος αυτού του καρχαρία είναι προστευόμενο, πολύ κακώς το ψάρεψε ο φίλος του δημάρχου και ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον δήμαρχο που φωτογραφήθηκε και το επιδεικνύει.
Εδώ δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία, ούτε πρόφαση.
Εκτέθηκε  ακόμα και εν αγνοία του ο δήμαρχος και οφείλει να ζητήσει συγνώμη για αυτό και μάλιστα σε μία εποχή που ο Κορινθιακός είναι στο σημείο μηδέν..!
Αυτό είναι το πιο σωστό που πρέπει να κάνει έστω και αν για τους πολλούς είναι γνωστή η προσπάθεια του για την σωτηρία του κόλπου και πριν γίνει δήμαρχος με την Αλουμίνα και όταν ήταν δήμαρχος και όταν επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του “Αρίωνα” για την προστασία του Κορινθιακού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn