Streetlife

Στηρίζει την τράπεζα εθελοιντών-δωρητών η Νεμέα

Νεμέα: Εκδήλωση για να στηρίξουν την Τράπεζα Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Νεμέα: Εκδήλωση για να στηρίξουν την Τράπεζα Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00μ.μ. στην νέα πλατεία Νεμέας (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη στήριξη των σκοπών της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με θέμα:

«Η Σημασία  & η Διαδικασία της Εθελοντικής Προσφοράς Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών».

Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων εθελοντών δοτών!
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017και ώρα 9:00μ.μ. στην νέα πλατεία Νεμέας (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη στήριξη των σκοπών της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με θέμα: «Η Σημασία & η Διαδικασία της Εθελοντικής Προσφοράς Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών». Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Τ
Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα καλωσορίσει η ιατρός του Κέντρου Υγείας Νεμέας, κα Λίβα Ελένη. 
Κοντά μας και η παιδική χορωδία του Δήμου Νεμέας με τραγούδια αγάπης. Να είμαστε όλοι εκεί! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων εθελοντών δοτών!