Πεζοπορία και Rafting στον Αρκαδικό Λάδωνα!

0
91
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε τον Αρκαδικό Λάδωνα σε μια διπλή εξόρμηση που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου στις 9 Ιουλίου με πεζοπορία και rafting.
Ο Λάδωνας είναι ο κυριότερος παραπόταμος του Αλφειού και οι  πηγές του βρίσκονται πριν από το χωριό Λυκούρια. Ο ποταμός αναφέρεται από τον Παυσανία ο οποίος ταξιδεύοντας στην περιοχή (περίπου το 174 μ.Χ.) έγραψε «δεν υπάρχει άλλος ποταμός πιο ωραίος ούτε στην Ελλάδα ούτε αλλού».
Ύστερα από μια σύντομη επίσκεψη στο 3000 ετών κλήμα του Παυσανία, θα μεταφερθούμε στις πηγές του Λάδωνα όπου ξεκινά η πεζοπορία μας διάρκειας περίπου 5 ωρών. Θα ακολουθήσουμε μονοπάτι κατά μήκος του ποταμού γεμάτο πλατάνια και ιτιές, υπό τον ήχο των νερών, ενώ θα συναντήσουμε πολυάριθμες λιβελούλες που δίνουν μια μαγευτική πινελιά  στο τοπίο.
Στη συνέχεια η ομάδα που θα κάνει rafting θα μεταβεί με μίνι λεωφορείο στο σημείο εκκίνησης όπου ύστερα από μια σύντομη εκπαίδευση η ομάδα θα κωπηλατήσει στα κρυστάλλινα νερά του Λάδωνα. 
Οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο στα δροσερά νερά του ποταμού, να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους στο ταβερνάκι ή πικ-νικ και ηλιοθεραπεία στις μικρές παραλίες που έχουν δημιουργηθεί στις όχθες του.   
Αναχώρηση: Στις 7:00 το πρωί από τα περιβολάκια

Εξοπλισμός: 

Μποτάκια ορειβατικά, σακίδιο πλάτης, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπελάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο), φακός (με εφεδρικές μπαταρίες), ατομικό φαρμακείο, ξηρά τροφή, νερό(2 λίτρα τουλάχιστον), μια αλλαξιά στο λεωφορείο, φαγητό για πικ-νικ.  Δεύτερα παπούτσια που θα βραχούν, μαγιό και πετσέτα για όσους κάνουν rafting ή μπάνιο στα δροσερά νερά του Λάδωνα.

Προσοχή: όχι κοντά παντελόνια για την πεζοπορία!

Κόστος Συμμετοχής: 12€  και επιπλέον  25€ για όσους κάνουν rafting

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στους αρχηγούς:

Βέργος Παρασκευάς

Κουνελάκης Γιάννης            6984454116

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn