Και σήμερα 44,1 βαθμούς στους Αγίους Θεοδώρους…!!!

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Καμίνι όλη η χώρα με τον υδράργυρο να φτάνει τους 45οC! Στους περισσότερους καταγραφικούς σταθμούς της χώρας χθες η βελόνα μέτρησης ξέφυγε από τους 41οC, με το ρεκόρ να καταγράφεται στην Ελευσίνα όπου το μεσημέρι έδειξε 45,3οC και μετά ακολούθησε η Λάρισα με 44,7οC.

Εξωτερικό θερμόμετρο φαρμακείου στα Τρίκαλα έδειξε 47οC, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Δεν έλειψαν οι διακοπές της ΔΕΗ, λιποθυμίες, φωτιές, ενώ οι φόβοι των ειδικών επικεντρώνονται την επόμενη εβδομάδα με τους βοριάδες που θα αγγίξουν στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ, αυξάνοντας κατά πολύ την επικινδυνότητα πρόκλησης μεγάλων και δύσκολα διαχειρίσιμων πυρκαγιών. Υπομονή χρειάζεται να δείξουν και οι κάτοικοι των πόλεων για τα σκουπίδια, με την αποκομιδή να κρατάει ακόμα δύο μέρες λόγω του φόρτου εργασίας. Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, χθες, καταγράφηκε υπέρβαση του όζοντος στην Αθήνα, κάνοντας ακόμα πιο ασφυκτική την ατμόσφαιρα.

Στους 89 ενεργούς αυτόματους καταγραφικούς σταθμούς από τους 298 σε όλη την επικράτεια ο υδράργυρος έδειξε πάνω από 40οC, με τα ηνία της πρωτιάς να κρατάει χθες η Ελευσίνα. Ακολουθεί η Λάρισα, ο Ασπρόπυργος με 44,6οC, η Σπάρτη με 44,4οC, οι Αγιοι Θεόδωροι με 44,1οC, η περιοχή της Κωπαΐδας με 43,6οC , η Λαμία με 43,6οC, το Λευκοχώρι με 43,4οC, η Λίνδος με 43,2οC και τέλος το Ψυχικό με 43,2οC. Στο Γκάζι χθες στο «νέο» σταθμό που έχει εγκατασταθεί τα τελευταία 10 χρόνια καταγράφηκε η μεγαλύτερη θερμοκρασία που ως τώρα έχει αποθηκεύσει από την αρχή της λειτουργίας του, δείχνοντας 41,4οC. Σήμερα στη κοιλάδα του Εβρου, στη θεσσαλική πεδιάδα, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, της Βοιωτίας, της Αττικής και της Πελοποννήσου οι μέγιστες σήμερα θα φτάσουν ξανά και τους 42 με 43 βαθμούς. Από την Κυριακή περιμένουμε πτώση της θερμοκρασίας, της τάξης των 4 έως 6 βαθμών, αναμένεται από το μεσημέρι στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά Ελλάδα και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Κατά το υπόλοιπο της Κυριακής και τη Δευτέρα, η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά, πρώτα στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά και στη συνέχεια στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί την Τρίτη.



Διακοπές ρεύματος

Μικρής διάρκειας διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν και χθες σε περιοχές της Αττικής, λόγω καύσωνα, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων πως βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας. Ειδικότερα, στον Ταύρο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και στο Χαϊδάρι, το μεσημέρι, πολίτες παραπονέθηκαν για στιγμιαία black out. Αλλοι δήμοι που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα και απευθύνθηκαν στο τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης πελατών ΔΕΔΔΗΕ, είναι το Αιγάλεω, το Περιστέρι, το Καματερό, το Μενίδι, ο Χολαργός, η Ν. Φιλαδέλφεια και το Χαλάνδρι.

Παρ’ όλα αυτά, οι εμπλεκόμενοι φορείς τονίζουν πως βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, ενώ επιβεβαιώνουν ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ως είθισται σε περιόδους κατά τις οποίες αναμένεται εμφάνιση υψηλών φορτίων λόγω ακραίων μετεωρολογικών συνθηκών. Παράλληλα, πηγές από τον ΑΔΜΗΕ σημειώνουν στον Ελεύθερο Τύπο ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας ακριβώς λόγω της διαθεσιμότητας των μονάδων φυσικού αερίου, της δυνατότητας εισαγωγών μέσω των διασυνδέσεων από γειτονικές χώρες και της κατάστασης του συστήματος μεταφοράς.
Επιπλέον, σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και ο μηχανισμός του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Δικτύου) για να αντιμετωπίσει άμεσα βλάβες στο δίκτυο που όπως τονίζουν θα είναι αναπόφευκτες λόγω υπερθέρμανσης των δικτύων.

Από πλευράς ΔΕΗ, δίνονται διαβεβαιώσεις ότι η Επιχείρηση είναι εξοπλισμένη απέναντι στον καύσωνα, τονίζοντας ότι όλοι οι σταθμοί φυσικού αερίου της Επιχείρησης θα λειτουργούν κανονικά, αλλά και οι λιγνιτικές μονάδες της βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ από χθες λειτουργούν και οι σταθμοί του Αμυνταίο

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn