Ο χειρότερος καύσωνας της τελευταίας δεκαετίας απο αύριο!!!

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αναλυτικά η πρόβλεψη για ολόκληρη τη χώρα – Τι προβλέπουν οι ειδικοί για τις πιο ζεστές ημέρες, πόσο θα διαρκέσει το «κύμα» καύσωνα και πότε θα υποχωρήσει – Οδηγίες επιβίωσης προς τους πολίτες
Από σήμερα, Τετάρτη, μπαίνουμε στον μεγάλο καύσωνα για τον οποίο προειδοποιούν εδώ και αρκετές ημέρες οι μετεωρολόγοι και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, με θερμοκρασίες να φτάσουν, ίσως και να ξεπεράσουν τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της δυτικής και βόρειας χώρας, από το μεσημέρι κι έπειτα. Τοπικές βροχές αναμένονται τις ίδιες ώρες στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τοπικά τους 39 βαθμούς. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Ειδικότερα, η πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 στο βόρειο Ιόνιο, Νότιοι νοτιοανατολικοί και στο Νότιο Δυτικοί Βορειοδυτικοί μέχρι και 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.
ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 20 έως 38 κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn