Μεγάλη συναυλία για τα 60 χρόνια τραγούδια του Γιάννη Σπανού

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έξι δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι γιορτάζει, ο  Γιάννης Σπανός,  με μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, έχοντας στο πλευρό του τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής
Αρχές του ’60, από τις μπουάτ του Παρισιού και τις λαμπερές συνεργασίες στη γαλλική σκηνή (Ζυλιέτ Γκρεκό,  Μπριζίτ Μπαρντό,  Σερζ Γκαινσμπούργκ), ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης από το Κιάτο Κορινθίας,  Γιάννης Σπανός, επιστρέφει στην Αθήνα. Ηχογραφεί το πρώτο του ελληνικό τραγούδι –«Μια αγάπη για το καλοκαίρι», με τη φωνή της Καίτης Χωματά– και πρωτοστατεί στη δημιουργία του Νέου Κύματος.

Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα καλύπτει, τα τελευταία σχεδόν 60 χρόνια, όλους τους τομείς της μουσικής, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Οι συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους Έλληνες στιχουργούς και τραγουδιστές, όπως και η μελοποίηση εμβληματικών ποιητικών έργων, τον καθιερώνουν ως έναν από τους σημαντικότερους  σύγχρονους συνθέτες μας.

Την Δευτέρα, λοιπόν, 3 Ιουλίου 2017, στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», ο Γιάννης Σπανός θα δώσει μία αξέχαστη παράσταση, έχοντας μαζί του εκλεκτούς φίλους και σπουδαίους καλλιτέχνες. Οι Γρηγόρης Βαλτινός, Δώρος Δημοσθένους, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Αλέκα Κανελλίδου, Κώστας Καραφώτης, Κοσμάς Κοκόλης, Κατερίνα Κούκα, Μανώλης Μητσιάς, Πένυ Ξενάκη, Λάκης Παπαδόπουλος, Κώστας Τζιαγκούλας, Τάνια Τσανακλίδου και Κώστας Χατζής, με μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη, συνοδευόμενοι από μια ορχήστρα  έντεκα διακεκριμένων μουσικών, θα μας παρασύρουν σ’ ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και συγκίνηση και με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις προς το τέλος!

Στην συναυλία αυτή θα ακουστούν σχεδόν όλες του οι επιτυχίες, που άφησαν εποχή και τραγουδάμε μέχρι και σήμερα, όπως: “Σαν με κοιτάς”, “Οδός Αριστοτέλους”, “Σπασμένο καράβι”, “Μια φορά θυμάμαι”, “Άνθρωποι Μονάχοι”, “Μαρκίζα”, “Κίτρινη πόλη”, “Άσπρα καράβια τα όνειρα μας”, “Μια αγάπη για το καλοκαίρι” κά… Εσείς, θα λείψετε;

Info
Θέατρο Βράχων  – «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn