Η δίαιτα της Ωραίας Κοιμωμένης άκρως επικίνδυνη!

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο βαθύς και μακρόχρονος ύπνος της Ωραίας Κοιμωμένης, που την κράτησε φρέσκια φρέσκια και αναλλοίωτη, έδωσε το ερέθισμα σε νεαρές Βρετανίδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της προκειμένου να… αδυνατίσουν. Τι κάνουν; Κοιμούνται ακόμη και 20 ώρες το 24ωρο για να αποφεύγουν γεύματα και θερμίδες, παρότι οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Η «δίαιτα της Ωραίας Κοιμωμένης», όπως λέγεται, βασίζεται στη διαπίστωση ότι εφόσον η έλλειψη ύπνου είναι μια αιτία παχυσαρκίας, ο πολύς ύπνος οδηγεί στο αδυνάτισμα, αφού κρατά τον… λιχούδη μακριά από τις λιχουδιές. Επειδή όμως ο οργανισμός έπειτα από κάποιες ώρες ύπνου δεν μπορεί να πέσει ούτε σε… λήθαργο, για να απολαύσουν την αγκαλιά του Μορφέα παίρνουν τα υπνωτικά με τις… χούφτες!

Η τελευταία αυτή διαιτητική μανία ξεπήδησε από chat rooms και διαδικτυακές σελίδες, όπου αδύνατες γυναίκες εξομολογούνταν τα μυστικά διατήρησης της σιλουέτας τους. Οι επιστήμονες, ωστόσο, προειδοποιούν ότι η δίαιτα, που φέρεται ότι την έχει ακολουθήσει και ο Ελβις Πρίσλεϊ, είναι άκρως επικίνδυνη.

Η επί μακρόν χρήση υπνωτικών επιφέρει εξάρτηση και αντοχή, γεγονός που σημαίνει ότι ο οργανισμός χρειάζεται σταδιακά μεγαλύτερες δόσεις για να λάβει το ίδιο αποτέλεσμα, ενώ καραδοκεί και ο κίνδυνος της υπερδοσολογίας. Οι ψυχολόγοι, επίσης, τονίζουν ότι ένας άνθρωπος που κοιμάται 20 ώρες την ημέρα αργά ή γρήγορα απομονώνεται, γίνεται αντικοινωνικός, στερούμενος μια φυσιολογική κοινωνική ζωή, ενώ τις ελάχιστες ώρες που μένει ξύπνιος δεν έχει ενέργεια, πεινάει πολύ, τρώει ακανόνιστα και διακατέχεται από κατάθλιψη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn