Ερευνα: Απογοητευμένο το 98% των Ελλήνων

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ακρως απογοητευμένοι παραμένουν οι Έλληνες, όχι μόνο για την παρούσα κατάσταση της οικονομίας αλλά και για τις προσδοκίες που έχουν για τις προοπτικές και τις συνθήκες στις οποίες θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Η ετήσια έρευνα του Pew Research Center σε 32 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα είναι αποκαλυπτική ως προς τις ανησυχίες των Ελλήνων για το μέλλον. Οι περισσότερο απαισιόδοξοι, μεταξύ των 32 χωρών,  για τις προοπτικές της επόμενης γενιάς είναι οι Ελληνες, οι Γάλλοι αλλά και οι Ιάπωνες. Στην Ελλάδα μόλις το 21% θεωρεί ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο . Κατά μέσο όρο μόνο το 41% των ερωτηθέντων στις ανεπτυγμένες χώρες θεωρεί ότι ένα ανήλικο παιδί στη χώρα τους θα μεγαλώσει με καλύτερες οικονομικές συνθήκες σε σχέση με τους γονείς του.

Η έρευνα του Pew Research Center σε γενικές γραμμές αποτυπώνει ότι σχεδόν μία δεκαετία μετά τη μεγάλη κρίση του 2007-2008 η οικονομική εμπιστοσύνη παγκοσμίως έχει αρχίσει να ανακάμπτει. Πολλοί Ευρωπαίοι, Ιάπωνες και Αμερικανοί πλέον εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας, σε αντίθεση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Παραόλα αυτά λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα η γενική άποψη για την οικονομία και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των επενδυτών παραμένει αρνητική, αφού μόλις το 46% των ερωτηθέντων στις 32 χώρες είναι ικανοποιημένοι με τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας τους.

Στην Ελλάδα, η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 8 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, καταδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η απαισιοδοξία είναι διάχυτη. Το συντριπτικό ποσοστό του 98%  θεωρεί ότι η κατάσταση στην οικονομία είναι πολύ κακή.

Μάλιστα, το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των αναπτυγμένων οικονομιών, όπου το 51% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η οικονομία βελτιώνεται. Στις αναδυόμενες οικονομίες το ποσοστό των αισιόδοξων είναι 45%.

Στις πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομίες, καθώς και στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η αξιολόγηση των εθνικών οικονομικών συνθηκών είναι τώρα πιο θετική από ό,τι το 2007, αμέσως πριν από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Σχεδόν έξι στους δέκα Αμερικανούς (58%) πιστεύουν ότι η οικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ είναι καλή.

Στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το 51% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η οικονομία τους έχει βελτιωθεί.

Στην Ιαπωνία, το 41% σήμερα εκφράζει την άποψη ότι η οικονομία τους είναι σε καλή κατάσταση. Η ιαπωνική οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,8% το 2016, με την ανεργία να είναι στο 3,1%.  Το 2012, παρά την οικονομική ανάπτυξη στο 1,7%, μόνο το 7% θεωρούσε ότι η οικονομία βάδιζε σε καλό δρόμο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn