Το 9ο ετήσιο τουρνουά μίνι-βόλει της ΑΣΠ στην Κόρινθο

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 9ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ, που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης ΚΟΡΙΝΘΟΣ, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου.

Διακόσια είκοσι παιδιά  ηλικίας 7-11 ετών, χωρισμένα σε πάνω από πενήντα ομάδες,  γέμισαν με φωνές , γέλιο , χαμόγελα και ενθουσιασμό το κλειστό της πόλης μας!
Οι αγώνες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά το μεσημέρι. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν ιδιαίτερες αθλητικές εμπειρίες, να παίξουν και να συναγωνιστούν ομαδικά, παίζοντας σε τετράδες υπό τις οδηγίες των προπονητών τους σε τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα με διαστάσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς, με κύριο στόχο το ευ αγωνίζεσθε. Κορίτσια και αγόρια έπαιξαν για αρκετές ώρες ασταμάτητα,  χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες baby,  προ-mini και mini δείχνοντας στη γεμάτη από γονείς και  φίλους κερκίδας τις ικανότητές τους στο βόλεϊ!
Το ετήσιο τουρνουά Μini Vοlley του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ το οποίο πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας, έχει ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον αθλητισμό και το άθλημα του βόλεϊ, αποτελεί πραγματικά μια μεγάλη γιορτή και τα παιδιά το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις ομάδες τους! Ευχαριστούμε τους Συλλόγους που συμμετείχαν στο μίνι τουρνουά μας!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn