Τα καλύτερα μυαλά του κόσμου στο TedxAthens

0
4
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο Κέντρο Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 13 Μαίου ένα από τα κορυφαία συνέδρια του κόσμου
Λένε-και είναι απόλυτη αλήθεια-πως το Tedx Athens δεν μπορείς να το περιγράψεις παρά μόνο αν το ζήσεις: το έντονο βίωμα του πρωτοπόρου, αυτό που κάνει κάποιον να απογειώνεται και να πρωταγωνιστεί στον τομέα του, να πιστεύει ότι το ακατόρθωτο είναι δυνατό, να ξεπερνάει τα όρια. Το θέμα αυτό, άλλωστε, ενέπνευσε και τη θεματική του φετινού συνεδρίου TedxAthens που διεξάγεται το Σάββατο 13 Μαΐου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και φέρει τον τίτλο “Στα Άκρα/Edges” βάζοντας το αντίστοιχο ερώτημα στους ομιλητές και στο κοινό-του κατά πόσο είναι έτοιμος κανείς να αποδεχτεί την πρόσκληση και να φτάσει στα άκρα.
 Η θεματική του Tedxathens διαφέρει κάθε φορά αλλά πάντα αφορμάται από το πρωτοποριακό, το διαφορετικό, αυτό που οι Αμερικανοί θα έλεγαν out of the box. Για όλους όσοι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι το Ted-παρότι πια είναι ένα από τα διασημότερα αρκτικόλεξα στον κόσμο, που αντιστοιχεί στα αρχικά Τεχνολογία, Ψυχαγωγία, Τέχνη (Technology, Entertainment, Design), πρόκειται για έναν παγκόσμιας εμβέλειας πλέον θεσμό  που ξεκίνησε ως τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια το 1984 και από το οποίο έχουν κατά καιρούς περάσει κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Αλ Γκορ κ.α. Όσο για το μικρό γράμμα “x” (TEDx) σημαίνει εκδήλωση που οργανώνεται ανεξάρτητα και αποτελεί μέρος ενός προγράμματος τοπικών εκδηλώσεων από ομάδες εθελοντών-όπως αυτοί που το στηρίζουν και το φετινό συνέδριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Σήμερα υπάρχουν περίπου 11.000 TEDx εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο με το TEDxAthens-δηλαδή αυτό που διοργανώνεται στην Αθήνα- να θεωρείται ένα από τις πέντε μεγαλύτερα. Οι ομιλητές προέρχονται από διαφορετικούς τομείς-κυρίως τεχνολογία αλλά και τέχνες, σινεμά, γραφιστική, ντιζάιν, πολιτικές υγείας και ασφάλειας, δημοσιογραφίας και οποιοδήποτε τομέα έχει να παρουσιάσει κάτι ικανό να αλλάξει τον ρου των ημερών και της εποχής.
Μέσα σε λίγα λεπτά, όσο, δηλαδή, διαρκεί η παρουσίαση, ο καθένας από τους συμμετέχοντες καλείται να δώσει τη δική του προσωπική παράσταση και να αποδείξει με τρόπο εναργή και κατανοητό, ξεσηκωτικό και συγκινητικό γιατί αυτό που κάνει αξίζει να μεταδοθεί και σε άλλους. Κύριος σκοπός του TedxAthnes είναι, δηλαδή, η διάδοση ιδεών και ειδικά, όσον αφορά τη φετινή διοργάνωση, όπως μας τόνισε και ο επιμελητής και ιδρυτής του TedxAthens Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου μας δίνεται μια “σπουδαία ευκαιρία για ουσιαστική εξέλιξη και μια ευκαιρία για ουσιαστική εξέλιξη μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 2009 και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο από την πρώτη στιγμή.
Με αφετηρία την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στους χώρους της Νέα Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Με δύο σκηνές, μια κεντρική και μια “πειραματική”, με περισσότερους ομιλητές, μεγαλύτερο θεματικό εύρος στις ομιλίες αλλά και δράσεις στο Κανάλι και στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα πολυσυνέδριο υψηλών προδιαγραφών, με προσεκτικά επιλεγμένο περιεχόμενο και εμπειρίες .
Στον πυρήνα των προσπαθειών μας βρίσκεται επίσης η διασφάλιση της προσβασιμότητας της εκδήλωσης σε περισσότερες κοινωνικές ομάδες, στόχος μας είναι να προσφέρουμε -περισσότερο από κάθε άλλη φορά- μια ακόμη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους πιστούς, αλλά και νέους φίλους της διοργάνωσης.
 Αυτή τη χρονιά, θέτουμε στο επίκεντρο τα «όρια/ edges». Μέσα από τη διασύνδεση του παρόντος με το παρελθόν και το μέλλον που προδιαγράφεται, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε πιθανές αιτίες που μας οδηγούν σε ακραίες ανθρώπινες συμπεριφορές. Άλλοτε με θετικό και άλλοτε με αρνητικό πρόσημο. Προσωπικές μαρτυρίες, σταθμοί ζωής και ακραίες αναζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα TEDxAthens διαφορετικό από τα άλλα».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn