Ανεβαίνουν οι τόνοι για τις εκλογές της Ενωσης..!

0
42
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η κάθοδος του γιατρού κ.Στάθη Γκουρβέλου έχει δημιουργήσει ένα ενθουσιασμό απο την μία πλευρά και ένα εκνευρισμό απο την άλλη.
Οι κ.Μιχάλης Τσιχριτζής και Στάθης Γκουρβέλος να είναι δύο επιστήμονες, με ένα πολύ ήρεμο χαρακτήρα και ήπιους τόνους στην συμπεριφορά τους κάτι που βγαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις τους.
Οι επικείμενες εκλογές στην Ενωση τον Ιούλιο είναι ξεχωριστού ενδιαφέροντος και για τις δύο πλευρές.
Ηδη γύρω απο τους υποψήφιους προέδρους έχουν αρχίσει να σχηματίζονται πυρήνες, ανθρώπων που θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στην Ενωση και κάποιοι απο αυτούς έχουν αρχίσει ερήμην προφανώς των υποψηφίων και μοιράζουν ρόλους..!
Δεύτερο ανησυχητικό φαινόμενο είναι ότι άνθρωποι δίπλα στους υποψήφιους αρχίζουν και δημιουργούν εντάσεις και έριδες με την αντίπαλη πλευρά κάτι που είναι ανεπίτρεπτο.
Θα πείτε παντού υπάρχουν οι ηλίθιοι που δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν μπάχαλο μία διαδικασία αλλά πρέπει γρήγορα και οι δύο πλευρές να τους πετάξουν στην άκρη.
Και οφείλουν να το κάνουν τα σωματεία που έχουν τον πρώτο και μοναδικό λόγο αφου μόνο τα 60 σωματεία ψηφίζουν.!
Δεν έχουν ανάγκη ούτε οι κκ.Γκουρβέλος και Τσιχριτζής μα ούτε και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο την συμμετοχή ανοήτων που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως προσωπική τους υπόθεση
Πρέπει να απομακρυνθούν απο το ποδόσφαιρο όσοι έχουν στο νού τους να μετατρέψουν τις εκλογές σε ροντέο.
Οι πρώτες αψημαχίες ξεκίνησαν..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn