Εφαγε 5 μήνες φυλακή ο Τατούλης αλλά…”κέρδισε”

0
8

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, έφαγε το πρωί 5 μήνες φυλακή απο το Εφετείο Καλαμάτας, αλλα πανηγυρίζει..!
Αυτό μόνο ο κ.Τατούλης μπορεί να το κάνει και κανείς άλλος στον κόσμο….!
Την ενοχή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για τον αποκλεισμό της εφημερίδας “Ελευθερία” από τις καταχωρίσεις, επικύρωσε ομόφωνα και το Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών για παράβαση καθήκοντος.

Το Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώα την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου.

Να θυμίσουμε ότι είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου για παράβαση καθήκοντος τον Οκτώβριο του 2016.
Την μήνυση είχε καταθέσει η εφημερίδα «Ελευθερία» για τον αυθαίρετο, παράνομο και εκδικητικό τρόπο αποκλεισμού της από την δημοσίευση διακηρύξεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Εφαγε  Δήλωση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την απόφαση του Εφετείου.

«Σε όλους αυτούς που πίστευαν στην καταδίκη μου και προεξοφλούσαν την απομάκρυνση μου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλω να δηλώσω ότι δεν εκβιάζομαι. Όσο είμαι Περιφερειάρχης δεν πρόκειται να πληρώσω τον λογαριασμό κανενός. Χρεοκοπημένοι και νεκροί, πολιτικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά δεν πρόκειται να βρουν σωσίβιο όσες πιέσεις και αν ασκήσουν.

Σέβομαι τον θεσμό της Δικαιοσύνης όμως δεν αποδέχομαι καμιά μομφή, καμιά ποινή όσο μικρή και αν είναι. Θα ασκήσω αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο και είμαι βέβαιος ότι όπως κατέπεσε η απόφαση του Πρωτοδικείου έτσι θα καταπέσει και η απόφαση του Εφετείου.

Αντλούμε την δύναμη μας από τους Πολίτες και σε αυτούς απευθυνόμαστε, μετά την κατάρρευση μιας ακόμη σκευωρίας. Είμαι εδώ πιο δυνατός για να προστατεύσω το Δημόσιο συμφέρον και τον Πολιτικό Πολιτισμό που αποτελεί την μεγάλη μας παρακαταθήκη για την Πελοπόννησο».