Θες καριέρα; Γδύσου και… έλα

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεκάδες νεαρά κορίτσια έχουν πέσει κατά καιρούς στη φάκα ενός φαινομενικά «άκρως επαγγελματία μάνατζερ», που χειρίζεται εδώ και λίγα χρόνια ιστοσελίδα για το μόντελινγκ και υπόσχεται καριέρα πετυχημένου top model, ταξίδια στο εξωτερικό και συνεργασίες με τους πιο ισχυρούς οίκους μόδας, με την προϋπόθεση να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του αλλά και με… φίλους του!
 Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, ο εμφανίσιμος νεαρός «ψαρεύει» τα θύματά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολουθεί πάντα το ίδιο καλοστημένο παιχνίδι.

Η «Espresso» φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το οργανωμένο σχέδιό του, όπως ακριβώς το βίωσε και το κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου μια 19χρονη καλλονή, που γνωρίστηκε με τον «μάνατζερ» μέσα από το facebook.

«Ηταν επιφυλακτική»
«Οταν γνώρισα την κοπέλα μου, αμέσως κατάλαβα πως κάτι μου έκρυβε. Ηταν επιφυλακτική, έκλαιγε συχνά και δεν πίστευε πως είχε βρει κάποιον που της συμπεριφερόταν τόσο καλά. Σιγά σιγά άρχισε να μου ανοίγεται, μέχρι που μου είπε όλη την αλήθεια» εξηγεί ο σύντροφός της Μπάμπης Μ.

Από τη στιγμή που έμαθε από την ίδια τη 19χρονη όλα όσα υπέστη, δεν έχει φύγει από το πλευρό της και προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που έχουν στοιχειώσει το μυαλό της:
«Ηταν την εποχή που είχε μόλις ξεκόψει από αυτόν τον τύπο, όμως εκείνος την εκβίαζε με το υλικό που της έλεγε πως είχε βιντεοσκοπήσει, ενώ παράλληλα είχε βρει και τα δικά μου στοιχεία και με απειλούσε» προσθέτει.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει ενωμένο και να καταγγείλει όλα όσα είχαν συμβεί.

«Δεν φοβηθήκαμε»
«Από τη στιγμή που πήραμε την απόφαση να τον καταγγείλουμε, δεν σκεφτήκαμε τίποτα. Ούτε τους μεγαλοδικηγόρους που έλεγε πως τον εκπροσωπούν, ονόματα των οποίων έχουν αναφερθεί στην καταγγελία μας, αλλά και ούτε τα σκληρά ονόματα της νύχτας που έλεγε ότι γνωρίζει και που αν μας πιάσουν στα χέρια τους δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας συμβεί! Εγώ ξέρω ότι της έλεγε πως θα πάει πολύ μπροστά αν κάνει σεξ μαζί του, αλλά και με άλλους, ενώ αν είχε και φίλες για την ίδια δουλειά θα της έδινε 70 ευρώ το κεφάλι»!
Για την πανέμορφη 19χρονη όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο μάνατζερ μοντέλων είδε φωτογραφίες της στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο facebook.
«Της έλεγε ότι είναι πολύ όμορφη και ότι μπορεί να την κάνει μοντέλο και ότι θα βγάλει τρελά λεφτά και διάφορα άλλα τέτοια… Της είπε να πάει πρώτα στην Καβάλα για ένα fashion show» εξηγεί ο Μπάμπης Μ. και προσθέτει: «Επειδή η κοπέλα μου δεν είχε λεφτά για ξενοδοχείο, της πρότεινε να τη φιλοξενήσει σ’ ένα διαμέρισμα που είχε… Κι εκεί άρχισαν όλα».
Το νεαρό κορίτσι πείστηκε και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο για μια πετυχημένη καριέρα στο πλαίσιο του top modeling, χωρίς να υποψιάζεται τι θα επακολουθούσε.
«Της έταξε ότι, αν κάνει σεξ μαζί του, θα της φτιάξει ένα book με φωτογραφίες της και ότι οι άλλες κοπέλες του δίνουν 500 ευρώ γι’ αυτό το book! Επίσης της είπε ότι για να προχωρήσει θα πρέπει να κάνει σεξ και με άλλους, για να ανέβει. Η κοπέλα μου αρνήθηκε και τότε εκείνος της είπε «δεν πειράζει, θα πηγαίνεις μόνο με μένα»!».

Συνεχής πίεση
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός άνδρας την πίεζε συνεχώς να δοκιμάσει να κάνει σεξ ταυτόχρονα με εκείνον και τον ξάδελφό του, που δηλώνει υπεύθυνος επί των οικονομικών του ίδιου δήθεν επώνυμου πρακτορείου μοντέλων!
«Οταν είδε αυτός ότι η κοπέλα μου ήθελε να φύγει, την πήγαν στα μπουζούκια, με το πρόσχημα ότι θα γιορτάσουν για το fashion show. Της έδωσαν ένα ποτό, που είχαν ρίξει κάτι μέσα, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να ξυπνήσει στο ίδιο κρεβάτι μαζί με αυτόν και τον ξάδελφό του!» καταγγέλλει ο νεαρός.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και ο εφιάλτης για το νεαρό κορίτσι.

«Την απειλούσε ότι, έτσι και σκεφτεί να φύγει από αυτόν, θα έλεγε τα πάντα στους γονείς της και ότι έχει βίντεο την ώρα που κάνουν σεξ. Οντως υπάρχει βίντεο. Ολες τις κοπέλες έτσι τις κρατάει! Τις βιντεοσκοπεί την ώρα που κάνουν σεξ μαζί του, για να το χρησιμοποιεί ως όπλο και να τις απειλεί».
«Εχει βίντεο με κοπέλες κάτω των 18, που πάνε με πολλούς άντρες ταυτόχρονα»
Εκτός από τις δικές του αχόρταγες ορέξεις, ο «μάνατζερ» έκανε τα πάντα για να ικανοποιήσει και εκείνες των… φίλων του, προσπαθώντας να πείσει το επίδοξο μανεκέν να κάνει σεξ μαζί τους!
«Είπε στην κοπέλα μου πως είχε έναν φίλο που ασχολείται με βίζιτες και πως μπορεί να της τον γνωρίσει κι ότι θα έβγαζε πολλά λεφτά. Θα πήγαινε να κάνει σεξ με διάσημους σε κότερα και βίλες»!
Οπως αναφέρει ο Μπάμπης Μ., όλα αυτά υπάρχουν και σε μηνύματα στο facebook της κοπέλας, απ’ όπου τα διάβασε και ο ίδιος.
«Πήρα την κοπέλα μου, πήγαμε στην Ασφάλεια του Μενιδίου και τα είπαμε όλα. Αυτός ο άνθρωπος έχει βίντεο με πορνογραφικό υλικό και με κοπέλες κάτω των 18 χρόνων! Τα έδειχνε στην κοπέλα μου, για να της δείξει ότι είναι φυσιολογικό να πηγαίνει με τρεις και τέσσερις άνδρες ταυτόχρονα! Στο τμήμα μου είπαν ότι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που κατέθεσαν εναντίον του». Πρόσφατα σε γνωστό blog κυκλοφόρησαν οι διάλογοι που αντάλλαξε ο «μαϊμού» μάνατζερ μοντέλων με ένα νεαρό θύμα του.

Σε αυτούς ο νεαρός άνδρας χρησιμοποιεί ακόμη και το όνομα πασίγνωστου ηθοποιού, προκειμένου να καταφέρει να πείσει τη νεαρή να υποκύψει στις ορέξεις του, αλλά και τα ονόματα γνωστών μακιγιέρ και κομμωτών, που θα τη μετατρέψουν από ασχημόπαπο σε κύκνο!
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn