Σκοτώνονται…40 και βάλε υποψήφιοι για 3 θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας…!

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπορεί η πολιτική να έχει πλήρως απαξιωθεί στην Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα να εχει προ πολλού καταρρεύσει, αλλά στην Κορινθία γίνεται σκοτωμός για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Ποτέ πάλι στον νομό δεν έχει παρατηρηθεί τέτοιος συνωστισμός φιλοδοξιών και φυσικά τόσο μεγάλος εσωτερικός ανταγωνισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι απο 40 είναι οι υποψήφιοι…για να είναι υποψήφιοι…!!!
Το ψηφοδέλτιο έχει 6 θέσεις με τις 3 να είναι ήδη κλεισμένες.
Ο βουλευτής Χρήστος Δήμας, ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς και ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας θα είναι δικαιωματικά και πάλι υποψήφιοι, με αποτέλεσμα να μένουν κενές μόνο 3 θέσεις για τις οποίες γίνεται κυριολεκτικά πόλεμος.
Οι πρώην υποψήφιοι Καρπούζης, Πετρίτσης και Μπάρκα θέλουν με πάθος να ξαναδοκιμάσουν άσχετα αν ο Μητσοτάκης έχει ζητήσει 50% ανανέωση των ψηφοδελτίων.
Οι τρείς παραπάνω είναι πρώτοι σε ένα κατάλογο δεκάδων υποψηφίων που προσπαθούν να μπούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για να καταγράψουν την παρουσία τους.
Ολοι προσπαθούν να βρούν προσβάσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος προκειμένου να εξασφαλίσουν απο τους διαδρόμους το χρίσμα.
Η προσμονή της εξουσίας γεννά ακράτεια φιλοδοξιών.
Αλλοι έχουν πρόσβαση σε δημοσιογράφους και περνούν το όνομα τους τάχα ως “σίγουροι υποψήφιοι” για να επηρρεάσουν το κόμμα και τα τοπικά όργανα.
Και αλλοι που δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται κάνουν αγώνα λες και είναι ήδη βουλευτές!!!
Υπάρχει εξήγηση για το ανεξήγητο αυτό ενδιαφέρον στην Κορινθία;
Ολοι θεωρούν ότι μπορούν να εκλεγούν.!
Και δεν φτάνουν μόνο οι ντόπιοι φιλόδοξοι.
Εχουν προστεθεί και πολλοί που μένουν στην Αθήνα και θυμήθηκαν ότι η προ-γιαγιά τους ήταν απο την Κορινθία και πιέζουν και αυτοί να γίνουν σωτήρες.
Ηδη δύο γυναίκες μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών δηλώνουν και αυτές…”σίγουρες”…!
Οπως συμβαίνει πάντα απο τα ονόματα που “παίζουν” κανένα δεν θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία, σύμφωνα με την άποψη πολύ έμπειρου και μπαρουτοκαπνισμένου κομματικού στέλεχους.
Μέχρι να έλθει η ώρα να συγκροτηθεί το τοπικό ψηφοδέλτιο θα προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι και θα ενταθεί ο εσωκομματικός πόλεμος.
Μετά οι αποτυχόντες θα τραβήξουν προς τους δήμους…!
Απρίλιος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn