1ος Αγώνας TRC & DGC – Διαδρόμιο 8-9 Απριλίου 2017

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

H πρεμιέρα για το Timed Rally Challenge (TRC) θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας.
Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένα εντελώς νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες, αυτές θα έχουν και δικό τους Έπαθλο το DIRT GAMES CHALLENGE.
Στο Διαδρόμιο θα φιλοξενηθεί ο πρώτος γύρος του επάθλου , η πίστα θα έχει νέα διαμόρφωση.Ο αγώνας θα αποτελείτε από 4 σκέλη .Το κάθε σκέλος  από μία διαδρομή μήκους 2,15χλμ με αφετηρία και τερματισμό. Από τα 4 περάσματα θα μετρήσουν τα 3 καλύτερα του κάθε συμμετέχοντα . Η εκκίνηση είναι υποχρεωτική για στα 4 σκέλη.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα για μια ακόμα φορά η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

 Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr  

Τι είναι το Timed Rally Challenge (TRC)

Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένα εντελώς νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες.

Οι αγώνες του Επάθλου θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένες  χωμάτινες διαδρομές – πίστες που βρίσκεται στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου (Κόρινθος), στην περιοχή Καρυές (Σπάρτη ) και στον Γρύλλο ( Πύργος), εξασφαλίζοντας ασφαλή διασκέδαση τόσο για τους οδηγούς που συμμετέχουν, όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn