Σκέπτεται να αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα η Περαχώρα!!!

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή σε γήπεδα της Κορινθίας, στιγμάτισαν την Β’ κατηγορία του ποδοσφαίρου και συνεχίζονται εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Η διοίκηση της ομάδας της Περαχώρας εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελία για την διαιτησία του αγώνα, δηλώνοντας ότι σκέπτεται ακόμα και να αποσύρει την ομάδα απο το πρωτάθλημα.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας ανέλαβε τα καθήκοντά του
το καλοκαίρι του έτους 2015. Ένας από τους στόχους του ήταν και να συμβάλει στην προαγωγή και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Από τις βασικές, επίσης, επιδιώξεις του ήταν και η μη ανάμειξή του στο οποιοδήποτε, ενδεχομένως, υπάρχει παρασκήνιο.
Γι΄αυτό και για ενάμισι περίπου χρόνο αποφύγαμε την κάθε μορφής ανακοίνωση προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας ή του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας, σεβόμενοι με τον τρόπο μας το έργο που επιτελούν, ενώ ταυτόχρονα αποδεχθήκαμε λάθη τους, τα οποία δεν θεωρήσαμε εκ προθέσεως, αλλά ότι έγιναν στα πλαίσια του κοινώς αποδεκτού, σύμφωνα με τη ρήση ότι «το να σφάλλεις είναι ανθρώπινο».
Η φετινή πορεία της ομάδας μας, στη Β΄Κατηγορία Κορινθίας, είναι αποτέλεσμα  της αγωνιστικότητας των παικτών αλλά και της αντικειμενικότητας της διαιτησίας, πάντα στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού.
Όμως, προχθές Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στο γήπεδο ‘‘Γ. Στέφας’’, στα Ίσθμια, γίναμε μάρτυρες ολέθρια λανθασμένων αποφάσεων της διαιτησίας, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Σπαθοβουνίου, φυσικά σε βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την ακύρωση ενός, κραυγαλέα κανονικότατου τέρματος, με την υπόδειξη ενός άπειρου επόπτη, του κ. Δημήτρη ΜΟΝΤΖΕΛΗ, ο οποίος, δεδομένης της σημασίας του συγκεκριμένου αγώνα, δεν θα έπρεπε να έχει καν οριστεί, λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Αυτόν ακριβώς τον επόπτη συμβουλεύτηκε ο έμπειρος διαιτητής κ. Δημήτρης ΣΕΦΕΡΗΣ και τελικά ακύρωσε το εγκυρότατο τέρμα.
Συνηθίζεται όταν οι ομάδες χάνουν να διαμαρτύρονται. Όμως αυτός δεν είναι αυτοσκοπός του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου ούτε σκοπός της παρούσας ανακοίνωσής μας.  Στόχος μας είναι να επισημάνουμε και να καυτηριάσουμε τη διαιτησία, σε βάρος της ομάδας μας, σε δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, με την ίδια, συμπτωματικά;;;, ομάδα: τον Α.Ο. Σπαθοβουνίου, με τον οποίο δεν έχουμε καμία διαφορά, σε συλλογικό επίπεδο, αλλά αντιθέτως σεβόμαστε τις προσπάθειές του για την άνοδό του στην Α΄Κατηγορία Κορινθίας.
Υπενθυμίζουμε την επίσης σε βάρος μας διαιτησία, του αγώνα του 1ου γύρου, την 12 Νοεμβρίου 2016, στο Σπαθοβούνι, του κ. Γιάννη Φραντζή, ο οποίος στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης παραχώρησε ανύπαρκτο πέναλτι, με αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών βαθμών για την ομάδα της Περαχώρας.
Σε αυτές τις δύο  περιπτώσεις, κατά τη γνώμη μας, έχουμε εξόφθαλμη αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.
Να σημειώσουμε ότι παρά τα δικαιολογημένα παράπονά μας δεν προβήκαμε σε καμία ενέργεια διαμαρτυρίας για τη χείριστη διαιτησία του κ. Φραντζή.
Η προχθεσινή όμως, απαράδεκτη κατά τη γνώμη μας διαιτησία, γεγονός που αποδεικνύεται και από το Φύλλο Αγώνα, με τα όσα δηλώνει-καταγγέλλει ο Αρχηγός της ομάδας του Σπαθοβουνίου, αμαυρώνουν τη διαιτησία και το κορινθιακό ποδόσφαιρο και αφήνει ενδεχομένως υπονοούμενα, γενικότερα, για συνύπαρξη παραμέτρων σε βάρος του επιπέδου της διαιτησίας.
Τα προχθεσινά, μικρής εκτάσεως, επεισόδια, τα οποία προκλήθηκαν, αποκλειστικά, από τις αποφάσεις της διαιτησίας, παρουσιάστηκαν με δημοσιεύματα, από μερίδα του Τύπου, διαστρεβλωμένα και εντελώς αναληθή. Όπως το ότι μεταφέρθηκε «αιμόφυρτος»   ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Σπαθοβουνίου στο νοσοκομείο. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μετέβη στο νοσοκομείο, εξετάστηκε, δεν διαγνώστηκε τίποτα άξιο λόγου και αναχώρησε.
Για τα επεισόδια ουδεμία ευθύνη φέρει ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας. Εξάλλου ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλης ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ήταν παρών στον αγώνα και έχει ιδία άποψη των γεγονότων.
Η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε στον προχθεσινό αγώνα έχει προκαλέσει αγανάκτηση, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Περαχώρας, το οποίο θα συνεδριάσει εκτάκτως για να αποφασίσει τη συνέχεια ή μη της συμμετοχής της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και την παραίτηση ή μη ολόκληρου του Διοικητικού συμβουλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Περαχώρας αναγνωρίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει να προστατεύσει την αξιοπρέπεια και τους κόπους τους.
Τέλος, καλούμε την ΕΠΣ Κορινθίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έστω και για μία φορά και να προβούν στις ενδεδειγμένες ενέργειες, ώστε να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, χωρίς νέα επεισόδια και αστυνομικές επεμβάσεις, που έρχονται σε αντίθεση με το αθλητικό ήθος. 

Tο Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                                  
Δημήτρης Βασιλείου         

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn