“Κανένας Κορίνθιος χωρίς αρνί”…αυτό το Πάσχα..!!!

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η  “Αίγλη”, είναι μία Κοινωνική Συνεταιριστική επιχείρηση που έχει έδρα την Κόρινθο και τα τελευταία 2,5 χωρίς χρηματοδοτήσεις προσπαθεί να καλύψει τα κενά που υπάρχουν, στον τομέα της πρόνοιας και να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο αδύναμες ομάδες της κοινωνίας.
Οι ηλιωμένοι, τα παιδιά και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες δέχονται τις φροντίδες των ανθρώπων της “Αίγλης”, η οποία προσπαθεί με δικά της μέσα και χρήματα και με την βοήθεια εθελοντών να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια.
Για το Πάσχα, η μεγάλη προσπάθεια της “Αίγλης” είναι να εξασφαλίσει όσα περισσότερα αρνιά μπορεί για οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν.
“Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε όσα περισσότερα αρνιά μπορούμε, προκειμένου την Αγια ημέρα του Πάσχα, περισσότερες οικογένειες και ανήμποροι συμπολίτες μας, να μην νοιώσουν μειονεκτικά|”, μας είπε η υπεύθυνη της ΚΟΙΝΣΕΠ κα. Θεοδώρα Αυγουστή.
Στην προσπάθεια αυτή βοηθούν Κορίνθιοι επιχειρηματίες αλλά και πολίτες που συνεισφέρουν ότι μπορούν προκειμένου να αγοραστούν και να μοιραστούν περισσότερα αρνιά.
Η κα. Αυγουστή καλεί και τους φορείς της πόλης συμπληρωματικά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Μητρόπολη Κορινθίας με την “Θεοπροσφορά”, να βοηθήσουν έτσι ώστε η χαρά του Πάσχα να μοιραστεί αν είναι δυνατόν σε όλα τα σπίτια της Κορίνθου.
Ολοι έχουν δικαίωμα να αισθανθούν ότι η κοινωνία μας δεν τους ξεχνά και την μεγάλη μέρα της Λαμπρής σε κάθε σπιτικό θα υπάρχει ένα αρνάκι, όπως ορίζει το έθιμο αλλά και η ανάγκη σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους.
Η “Αίγλη”, που είναι κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση κοινωνικής φροντίδας δεν θα μπορούσε να λείπει απο την κοινή προσπάθεια και παρά τις δυσκολίες, στέκεται αρωγός στους Κορίνθιους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn