Κορυφαίο στον κόσμο ένα κρασί απο την Νεμέα!!!

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με το χρυσό βραβείο, που αποτελεί την κορυφαία διάκριση των TEXSOM International Wine Awards, τιμήθηκε η Gaia Wines στην κατηγορία των κόκκινων κρασιών για το αγιωργίτικο «Κτήμα Γαίας», το οποίο παράγεται και εμφιαλώνεται στη Νεμέα, όπου βρίσκονται και οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του οινοποιείου.

Αντίστοιχα, στην κατηγορία των λευκών κρασιών, το ασημένιο βραβείο έλαβαν τα προερχόμενα από τους αμπελώνες της Σαντορίνης «Θαλασσίτης» και «Ασύρτικο της Γαίας – Wild Ferment».
Ο διαγωνισμός, που έλαβε χώρα στο Ντάλας του Τέξας, αποτελεί το μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού στις ΗΠΑ κι έναν από τους σημαντικότερους στον κόσμο, αφού συγκεντρώνει τους κορυφαίους Master Sommeliers και Masters of Wine απ’ όλη την Αμερική, τον Καναδά και την Ευρώπη. Συνολικά, διαρκεί τρεις μέρες, όπου περισσότεροι από 70 γευσιγνώστες αξιολογούν όλα τα κρασιά που συμμετέχουν.
Σύμφωνα με τη διαδικασία, τις δύο πρώτες μέρες όλα τα δείγματα δοκιμάζονται, την τρίτη μέρα τα κρασιά που έλαβαν την ανώτερη διάκριση επανεξετάζονται και στη συνέχεια προκύπτουν τα κορυφαία κρασιά σε κάθε κατηγορία.

Το «Κτήμα Γαία», που έλαβε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία «Κόκκινα Κρασιά», δεν παράγεται κάθε χρόνο, παρά μόνο τις χρονιές που τα σταφύλια έχουν τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ενώ ωριμάζει σε βαρέλια γαλλικής δρυός για 20 μήνες και στη συνέχεια εμφιαλώνεται χωρίς καμία παρέμβαση – κατεργασία ή φιλτράρισμα. Το ιδιαίτερα ερυθρό – ιώδες χρώμα που συνοδεύεται από αρώματα μεγάλης έντασης, καθαρότητας και πολυπλοκότητας με συνιστώσες από φρούτο, ξύλο, βανίλια και γαρίφαλο αποτελούν τις ιδιότητες ενός κρασιού που έχει τιμηθεί και στο παρελθόν με σημαντικές διακρίσεις και βραβεία σε όλο τον κόσμο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn