Η κατσίκα του γείτονα Κορίνθιου έκανε φαβορί τον Πέλοπα!!!

0
146
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οταν η ιστορία πιάσει το μολύβι και αρχίσει να γράφει για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο, θα ξεκινήσει με τον αγώνα Καμάρι- Κόρινθος,του περασμένου Σαββάτου.!
΅Ενας αγώνας που θα συζητιέται για πολλά χρόνια.
Φέτος λοιπόν ο Πέλοπας Κιάτου μετα τα Χριστούγεννα με την προσθήκη μόνο του Μυργιώτη, ξεκίνησε μία ξέφρενη κούρσα προς την κορυφή και κανείς μέχρι τώρα  δεν μπόρεσε να του αντισταθεί.
Η ομάδα του Κιάτου είναι διπλά τυχερή.
Πρώτα δεν έχει μέχρι τώρα τραυματισθεί κανένας απο τους βασικούς της παίκτες και όσο και αν είναι οξύμωρο στο ποδόσφαιρο παίζει 10 και πλέον αγώνες με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα και τον ίδιο τρόπο.
Δεύτερον, έχει πάνω της την σκιά του παλαίμαχου Ενωσιακού παράγοντα Παναγιώτη Βράκα.

 Ας πάρουμε πρώτα το αγωνιστικό κομμάτι.
Οι παίκτες του Κιάτου κατά 95% είναι γέννημα-θρέμα της περιοχής του Κιάτου, έχουν οι περισσότεροι ξεκινήσει μαζί και παίζουν πολλά χρόνια συμπαίκτες. Είχαν την τύχη να μην τραυματισθεί κανένας απο τους βασικούς και να παίζουν διαρκώς οι ίδιοι που ο ένας ξέρει καλά τον άλλον μέσα στο γήπεδο.
Είναι δηλαδή μία δεμένη ομάδα που δεν αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά κερδίζει.
Με ένα χαμηλό μπάτζετ, περίπου 35.000 ευρώ, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.
Οι παίκτες του Πέλοπα το θέλουν το πρωτάθλημα περισσότερο απο τους παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος και της Κορίνθου ’06 και το δείχνουν στο γήπεδο.

Εξωαγωνιστικά τώρα.
Ο Παναγιώτης Βράκας είναι άρρωστος με τον Πέλοπα και μπροστά στον Πέλοπα, δεν βλέπει καν τον Μιχάλη Τσιχριτζή. Τον Ιούλιο αυτό θα φανεί πιο καθαρά!

Η πιθανότερη εξέλιξη είναι ο Πέλοπας να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που θα γίνει πιο εύκολο αν ο ΠΑΣ Κόρινθος την προτελευταία αγωνιστική είναι αδιάφορος.
Στην μεγάλη κόντρα των δύο Κορινθιακών ομάδων,που η μία ανταγωνίζεται την άλλη στην λογική να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα, κερδισμένο είναι το Κιάτο και ο Πέλοπας.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι βοηθούν και οι παίκτες του Πέλοπα που κάθε Σάββατο, αφήνουν κατά μέρος τον χαβαλέ και κερδίζουν τα παιχνίδια. Σε αντίθεση με τους παίκτες των Κορινθιακών ομάδων που χάνουν βαθμούς  απο το πουθενά…!
Τα πράγματα θα αλλάξουν  και ΑΝ ο Πέλοπας κάνει μία γκέλα εκτός απο τον αγώνα με την Κόρινθος 06 και τότε μπεί πάλι ο ΠΑΣ στο παιχνίδι.
Διότι αν δεν έπαιρνε ισοπολία το Σάββατο ο ΠΑΣ θα ήταν το πρώτο φαβορί, ενώ τώρα είναι εκτός μάχης ουσιαστικά και δεν έχει την τύχη στα χέρια του αλλά εξαρτάται απο τις τύχες των άλλων.

Στις 9 Μαϊου θα γίνει ο τελικός λογαριασμός και τότε πολλά πράγματα που σήμερα δεν φαίνονται θα φανούν.
Ενα ακόμα πρωτάθλημα Κορινθίας θα έχει τελειώσει αλλά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο δεν θα έχει κάνει βήματα μπροστά.

Γ.Λ.
Μάρτιος 2017
Street life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn