Μπορεί ο Γιώργος Δέδες να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία;;;

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει δημοσκοπικά αλλά αυτό είναι εμφανές και στην κοινωνία.
Ο απίστευτος λαϊκισμός με τον οποίο επιχείρησε το σάλτο μορτάλε στην εξουσία και οι υποσχέσεις που αποδείχθηκαν πολιτικάντικα ψέμματα έχουν φέρει σε δεινή θέση το κυβερνών κόμμα.
Στην Κορινθία η πολιτική παρουσία του κόμματος είναι σχεδόν ανύπαρκτη και απο τους τρείς βουλευτές μόνο ο Γιώργος Τσόγκας έχει κοινωνική τουλάχιστον δράση
Οι επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν θα είναι οδυνηρές για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία.
Το ρεύμα του 2014 και 2015 έχει εξαφανιστεί και στην θέση του υπάρχει απογοήτευση.

Το υπάρχουν στελεχιακό δυναμικό κατά την εκτίμηση πολιτικών κύκλων της Κορίνθου δεν μπορεί να συγκρατήσει το κλίμα φυγής που είναι σχεδόν μαζικό απο τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο παράδεισος που τους υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπήρχε.
Με την αγορά καθηλωμένη και την κοινωνία σε δραματική κατάσταση, ο θρίαμβος του 2014 στην Κορινθία τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Θα αναζητηθούν στελέχη που μπορούν να σταματήσουν την κατηφορική πορεία αλλά δεν υπάρχει διάθεση απο Πασοκογενείς να μπούν τώρα στην μάχη και να βοηθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με εντελως αβέβαιο αποτέλεσμα.
Λογικά τα βλέματα του Μαξίμου θα στραφούν στο μοναδικό στέλεχος που έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση του με την κοινωνία.
Τον γενικό γραμματέα υποδομών Γιώργο Δέδε, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα επιστρατευθεί παρά τις έντονες αντιρρήσεις που θα έχουν βουλευτές του κόμματος γνωρίζοντας ότι θα χάσουν την μία εδρα που θα βγάλει αν βγάλει το κόμμα στην Κορινθία.
Είναι γνωστό ότι ο κ. Δέδες έχει στο μυαλό του την περιφέρεια για το 2019 αλλά δεν θα μπορέσει να πείσει το Μαξίμου ότι δεν θα δώσει την μάχη επιβίωσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εξάλλου είναι ένα απο τα λίγα επιτυχημένα στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα.
Η επιστράτευση του θεωρείται δεδομένη.
Χωρίς να είναι είναι δεδομένο και το αποτέλεσμα γιατί οι διαρροές που έχει το κόμμα είναι τόσο μεγάλες που μόνο με μαγικό τρόπο μπορούν να καλυφθούν και να μην πέσει το ποσοστό κάτω απο 20% κάτι που σήμερα φαίνεται να συμβεί.
Το κύριο ερώτημα λοιπόν των επόμενων εκλογών είναι:
Μπορεί ο Γιώργος Δέδες να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία;;;

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn