Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έκοψε την πίτα του

0
143
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και με την αθρόα προσέλευση αθλητών, μελών και φίλων του Ομίλου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Karamalikis Bar-Restaurant o Πρόεδρος του Ν.Ο.Κιάτου κ. Σωτήρης Μενούνος παρουσίασε διεξοδικά στους 183 παρευρισκόμενους τον πλούσιο απολογισμό των αθλητικών και λοιπών δράσεων του συλλόγου το 2016,που περιελάμβανε σημαντικές διακρίσεις αθλητών, συμμετοχή σε μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, διοργάνωση σεμιναρίων ιστιοπλοΐας για όλους,σεμιναρίων κολύμβησης για 8 η συνεχή χρονιά, πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, διοργάνωση σεμιναρίων πρώτων βοηθειών,σεμιναρίου φωτογραφίας κλπ. Επίσης ο Πρόεδρος παρουσίασε το πλάνο της νέας χρονιάς, πλούσιας και αυτής σε αθλητικές δραστηριότητες και συμμετοχές σε αγώνες,δράσεις, μαθήματα, πολιτισμό.

Ακολούθησαν απονομές διπλωμάτων στους νέους ιστιοπλόους, βραβεύσεις αθλητών και μελών του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου που διακρίθηκαν το 2016, αλλά και βραβεύσεις προσώπων και φορέων που στήριξαν τις δράσεις του Ομίλου τη χρονιά που πέρασε. Μεταξύ αυτών του Ιατρικού Συλλόγου του Νομού σε συνεργασία με τον οποίο ο Ν.Ο. Κιάτου διοργανώνει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, του Κ.Π.Ε.Σικυωνίων για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας, του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου με τον οποίο ο Ν.Ο. Κιάτου διοργάνωσε το 2016 δύο εθελοντικούς καθαρισμούς βυθού στο Κιάτο, της εταιρείας ΔΙΑΚ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Σικυωνίων κ. Γιάννης Μυττάς και Βασίλης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» κ.Δημήτρης Ζάρκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παύλος Χρυσικός, Βασίλης
Αλεξόπουλος, Γιώργος Ρουμπέκας και Βασίλης Νανόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Χρήστος Ζαχαριάς, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Σωτήρης Δαμασκηνός και Νικόλαος Κοκκιόπουλος.

Χαιρετισμούς έστειλαν οι Βουλευτές του Νομού κ. Γιώργος Τσόγκας, Γιώργος Ψυχογιός και Χρίστος Δήμας.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, δημιουργία της Sweet Cakes & Design, που ανέδειξε ως τυχερή της χρονιάς την Κατερίνα Οικονόμου, η οποία κέρδισε ένα κόσμημα από λευκόχρυσο με το χαρακτηριστικό σήμα, ιππόκαμπο του ιστορικού αθλητικού σωματείου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου ευχαρίστησαν όλους του παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και υποσχέθηκαν ακόμη πιο πολλές δράσεις και ευκαιρίες για ενασχόληση με τη θάλασσα τη νέα χρονιά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn