Mε αστυνομία αύριο ο ημιτελικός στο στάδιο Κορίνθου;

0
36
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Kανονικά είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου.
Ομως αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, δεν θα αναμετρηθούν απλά οι δύο Κορινθιακές ομάδες για το εισητήριο που οδηγεί στον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας.
Κακώς αλλά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο έχει μπεί σε ένα φαύλο κύκλο που δημιουργεί εντάσεις, διχασμό και αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε ανθρώπους που ζουν στην ίδια πόλη.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και ποιήματα στο διαδίκτυο που κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Ηδη η διεύθυνση του σταδίου έχει ζητήσει επίσημα την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο στάδιο και να διασφαλιστεί η ομαλή ροή του αγώνα αλλά και οι εγκαταστάσεις του.
Γηπεδούχος είναι η ομάδα “Κόρινθος 06” η οποία και αυτή με την σειρά της ζητά την αστυνομική παρουσία στο γήπεδο για να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του αγώνα που έγινε στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.
Κινδυνεύει ο αγώνας αυτός να τιναχθεί στον αέρα απο 12χρονα παιδιά;
Υπο κανονικές συνθήκες το όποιο πρόβλημα α δημιουργούσαν οι μικροί φανατισμένοι, είτε με κροτίδες είτε με βεγγαλικά θα λυνόταν άμεσα και εύκολα.
Ομως υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του απρόβλεπτου που μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις που κανείς δεν θα μπορούσε και δεν θα ήθελε να φανταστεί.
Αύριο στις 2.30 στο δημοτικό στάδιο θα πάει πολύς κόσμος, διότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1), έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Θα ήταν κρίμα να αμαυρωθεί αυτός ο αγώνας απο γεγονότα που δεν τιμούν την Κόρινθο και τους Κορίνθιους
Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία αν το θελήσεις μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει κάθε ενέργεια που θα δημιουργούσε προβλήματα και να διασφαλίσει ένα ήρεμο απόγευμα.
Η παρουσία της θα αποτρέψει ανόητες ενέργειες.
Ο οπαδός έχει δικαίωμα να κάνει και να λέει ότι θέλει;
Να λέει ότι θέλει έχει το δικαίωμα. Δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και να χρησιμοποιεί απαγορευμένα στους αγωνιστικούς χώρους και στον αθλητισμό γενινότερα μέσα.
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ανεξάρτητα απο τον νικητή οι φίλαθλοι της Κορίνθου θα δούν ένα καλό αθλητικό αγώνα μέσα και έξω απο τον αγωνιστικό χώρο.
Kαι ας κερδίσει ο καλύτερος.
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn