«Εχθρός» του sex η έντονη άσκηση

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ, οι άνδρες που τα δίνουν όλα στο γυμναστήριο έχουν μειωμένη επίδοση στο κρεβάτι
Τους άνδρες με τα καλογραμμωμένα σώματα πολλές αγάπησαν, αυτούς όμως που δεν έχουν διάθεση για σεξ όχι και τόσο πολλές… Γι’ αυτό οι ειδικοί συστήνουν αποφυγή υπερβολών στην άσκηση, αφού εκτός από την υγεία, όπως διαπιστώνεται από νέα αμερικανική έρευνα, πλήττει σοβαρά και την ερωτική επιθυμία.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Β. Καρολίνας, με επικεφαλής τον καθηγητή Φυσιολογίας Αντονι Χάκνεϊ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αθλητιατρικό περιοδικό «Medicine & Science in Sports & Exercise», μελέτησαν στοιχεία για σχεδόν 1.100 άνδρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ασχολούνταν με τα σπορ επί πολλά χρόνια, ορισμένοι και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι άνδρες αυτοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια τόσο για τη σεξουαλική ζωή όσο και για τις συνήθειές τους σχετικά με τη σωματική άσκηση. Για παράδειγμα, ερωτήθηκαν πόσο συχνά σκέφτονταν και έκαναν σεξ, αλλά και πόσο συχνά και πόσο έντονα γυμνάζονταν την εβδομάδα.

Από την ανάλυση των απαντήσεων προέκυψε ότι όσοι έκαναν ελαφριάς έως μέτριας έντασης άσκηση ήταν πιθανότερο να δηλώσουν ικανοποιητική έως μεγάλη λίμπιντο, ενώ αυτοί που τα έδιναν όλα στο γυμναστήριο δήλωσαν εμφανώς μειωμένες επιδόσεις στο σεξ.
«Η έντονη άσκηση σχετίζεται με τη χαμηλότερη λίμπιντο» δηλώνει ο Χάκνεϊ, ο οποίος ωστόσο παραδέχεται ότι η έρευνα δεν απαντάει γιατί συμβαίνει αυτό. Εικάζεται ωστόσο ότι η χαμηλή λίμπιντο όσων γυμνάζονται πάρα πολύ οφείλεται στη μεγάλη κόπωση αλλά και στη μείωση των επιπέδων της τεστοστερόνης.

Ορμονική λειτουργία
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μία από τις πρώτες μελέτες που συσχετίζουν άμεσα την ένταση της άσκησης με τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Συχνότερα το ζήτημα έχει μελετηθεί σε σχέση με τις γυναίκες και έχει διαπιστωθεί ότι σε μερικές αθλήτριες, όπως οι μαραθωνοδρόμοι, η εντατική άσκηση μπορεί να διαταράξει την ορμονική λειτουργία, τον κύκλο της περιόδου, την επιθυμία για σεξ και την ικανότητα σύλληψης παιδιού.

Για να πέσει περισσότερο φως στη σχέση άσκησης και ανδρικής λίμπιντο και συγκεκριμένα σε ερωτήματα όπως αν η ερωτική διάθεση επηρεάζεται αρνητικά εξαιτίας της έντασης ή της μεγάλης διάρκειας της άσκησης, οι ερευνητές σκοπεύουν να συνεχίσουν την έρευνα σε μεγαλύτερο δείγμα ανδρών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn