Μασκέ τριήμερο με ομπρέλες

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Σαββατοκύριακο με βροχές σε πολλές περιοχές! Βελτίωση από την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με τον Ν. Καντερέ
Οι καρναβαλιστές σε αρκετές περιοχές φαίνεται ότι θα χρειαστούν ομπρέλες, καθώς από το Σάββατο και (κυρίως) την Κυριακή της Αποκριάς έρχεται αλλαγή του καιρού, με βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα, που θα συνοδευτούν από αφρικανική σκόνη και πτώση της θερμοκρασίας κατά 5-7 βαθμούς Κελσίου.

Βελτίωση αναμένεται από την Καθαρά Δευτέρα, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια.
«Μούσκεμα θα τα κάνει ο καιρός το τριήμερο της Αποκριάς» λέει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος – φυσικός και πρώην διευθυντής Προγνώσεων της ΕΜΥ Νίκος Καντερές.

«Υστερα από τις όμορφες Αλκυονίδες ημέρες, με τις λιακάδες και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες των 20 βαθμών Κελσίου, προβλέπεται παροδική αλλαγή του καιρού, εξαιτίας μιας ατμοσφαιρικής διαταραχής, που μας έρχεται από τη βορειοδυτική Ευρώπη.

Η αλλαγή θα αρχίσει το Σάββατο, οπότε θα ξεκινήσουν οι βροχές αρχικά στη δυτική και εν συνεχεία στην υπόλοιπη χώρα, ενώ οι νοτιάδες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα μεταφέρουν σκόνη από την Αφρική, που σε αρκετές περιοχές θα μετατρέψει τη βροχή σε λασποβροχή» προσθέτει ο ίδιος.

Υπό βροχή φαίνεται ότι θα διεξαχθεί το Καρναβάλι στις περισσότερες περιοχές, καθώς τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Κυριακή της Αποκριάς, που θα είναι το πιο βροχερό 24ωρο. Μαζί με τις βροχές θα έρθει και η ψύχρα, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά 5-7 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές.

Εξασθένηση από Κυριακή
Σύμφωνα με τον κ. Καντερέ, εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, ενώ την Καθαρά Δευτέρα το πέταγμα του χαρταετού θα γίνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στις περισσότερες περιοχές, αφού οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια (ανατολική Στερεά, νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Κρήτη). Το θετικό είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου οι άνεμοι δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σήμερα, πάντως, ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια και κατά τόπους πρωινή ομίχλη, εξαιτίας της αυξημένης υγρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά και τους 17-18 στις υπόλοιπες περιοχές. Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και αύριο, με τη διαφορά ότι στα δυτικά θα γίνει αισθητή η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn