Τρίκαλα: Υπό κατάρρευση το σπίτι που γεννήθηκε ο Άγιος Γεράσιμος

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Σε υψόμετρο κοντά στα 1100 μέτρα, στα ορεινά χωριά του νομού Κορινθίας ξεκίνησε το ταξίδι για τη γενέτειρα του Αγίου μας, Γεράσιμου Νοταρά.
Η μαγεία της φύσης, τα παραδοσιακά πετρόχτιστα χωριουδάκια και το άσπρο φόντο του χιονιά σαγηνεύει τον κάθε επισκέπτη. Στα Άνω Τρίκαλα εντοπίσαμε μια μεγάλη εκκλησία με τρούλο αφιερωμένη στον Άγιο Γεράσιμο, ακριβώς δίπλα στην οικία των Νοταράδων. Εκεί ακριβώς που το 1506 γεννήθηκε ο Άγιος μας. trikala_agios1 trikala_agios2

Λίγα λόγια για την βυζαντινή οικογένεια Νοταρά
Η οικογένεια Νοταρά ήταν από τις πιο ξακουστές και εύπορες στην περιοχή. Ο πατέρας του Αγίου μας, Δημήτριος ήταν από το γνωστό Βυζαντινό γένος των Νοταράδων, και κατά την παράδοση ήταν συγγενής του μεγάλου Δούκα Λουκά Νοταρά που καθαιρέθηκε κατά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Ο Αγιος Γεράσιμος έμεινε στα Τρίκαλα μέχρι και τα 19 του χρόνια (1527) και εν συνεχεία έφυγε για την Ζάκυνθο για να συμπληρώσει τη μόρφωσή του.
Αργότερα πήγε στην Ιερουσαλήμ και έμεινε δώδεκα χρόνια υπηρετώντας στο ναό της Αναστάσεως. Περιόδευσε στην Αίγυπτο και τη Συρία για να επιστρέψει το 1559 στην Κεφαλονιά όπου και ίδρυσε το μοναστήρι του. trikala_agios3 trikala_agios4 trikala_agios5 trikala_agios6

Υπό κατάρρευση το μεγάλο αρχοντικό των Νοταράδων στα Τρίκαλα
Ποικίλα ερωτήματα προκαλεί η σημερινή εικόνα της οικίας των Νοταράδων. Το παλιό τριώροφο αρχοντικό, με σπάνια αρχιτεκτονική απειλείται με κατάρρευση μιας και είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μετά βίας μπορεί η ερειπωμένη σκεπή να κρατήσει το βάρος του χιονιού.

Τα παράθυρα κρέμονται στο κενό ενώ προκαλεί θλίψη η εγατάληψη και αδιαφορία σε ένα αξιοθέατο που καθημερινά γίνεται πόλος έλξης δεκάδων επισκεπτών και ευλαβών προσκυνητών.
Μαζεύοντας πληροφορίες μάθαμε ότι το παλιό αρχοντικό ανήκει σε ιδιώτη και δεν μπορεί να επέμβει το κράτος ή άλλος θρησκευτικός φορέας. trikala_agios22a trikala_agios19
Δυστυχώς χάνεται ένα σπουδαίο κειμήλιο από τη ζωή του Αγίου Γερασίμου αλλά και του άλλου Νοταρά Αγίου Μακαρίου, και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση γιατί το παλιό αρχοντικό δεν θα αντέξει για πολλά ακόμη χρόνια.

Σε αυτό το μικρό δωματιάκι γεννήθηκε το 1506 ο Άγιος Γεράσιμος
Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn