Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τον σχεδιασμό για τα σκουπίδια

0
5
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων “μονοπώλησε” το ενδιαφέρον στο αποψινό Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η εισήγηση της κ. Νικολάκου θέλησε να δώσει μια σαφή εικόνα περί του περιφερειακού σχεδιασμού.
Μεταξύ άλλων, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης είπε τα εξής:
 Η Περιφερειακή Αρχή δικαιώνεται σήμερα για την υπομονή και την επιμονή στο να λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που είναι βέβαια η διαχείριση των απορριμμάτων.
Η πιο οικονομική και η ορθότερη περιβαλλοντικά λύση είναι η δική μας. Η αποκεντρωμένη διαχείριση δεν μπαίνει στη συζήτηση καθώς απορρίφθηκε, απ’ την ΣΜΠΕ που ενέκρινε το αρμόδιο υπουργείο. Θεωρούμε πως πρέπει να υπάρχει σαφής απόφαση του συμβουλίου, που θα λύνει τα ερωτηματικά.
Ο ΕΣΔΑ δίνει τις βασικές κατευθύνσεις , τους όρους και τα κριτήρια και ο δικός μας συνάδει απολύτως μαζί του.
Πρότυπος και καινοτόμος ο διεθνής μας διαγωνισμός, τόσο νομικά θωρακισμένος που ουδείς διανοήθηκε να αμφισβητήσει.
Οι υπεύθυνοι των καθυστερήσεων έχουν ονοματεπώνυμο και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε. 
Δυστυχώς, δεν μπορεί στην χώρα μας να γίνει πλήρως “πράσινη” διαχείριση απορριμμάτων.
Η διαλογή στην πηγή είναι το μεγάλο στοίχημα των δήμων, ο μεγάλος στόχος είναι η ανακύκλωση.
 Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει μόνος του διαχείριση με ποιοτικό αποτέλεσμα και νόμιμο τρόπο, ας το κάνει.
Το δικό μας σχέδιο είναι το πιο φτηνό και δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να μειώσουν τα δημοτικά τέλη.
Αν κάποιοι οραματίζονται να διατηρήσουν ΧΑΔΑ, να το βγάλουν απ’ το μυαλό τους, αν άλλοι πιο ικανοί μπορούν να εφαρμόσουν λύση ολοκληρωμένης διαχείρισης νόμιμη, ας το κάνουν

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Νίκος Πατσαρίνος, είπε πως η λύση που προκρίνει η Περιφέρεια είναι, ήδη, παρωχημένη και προβληματική, δεν εξασφαλίζει δε, σε καμία περίπτωση, τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του σχεδιασμού.
Να σημειώσουμε πως ο κ. Πατσαρίνος ήλθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον κ. Τατούλη, σχετικά με την τοποθέτηση του τελευταίου σχετικά με το θέμα των δασικών χαρτών. Συγκεκριμένα, ο κ. Πατσαρίνος κατηγόρησε τον κ. Περιφερειάρχη για “διγλωσσία”, με αποτέλεσμα ο κ. Τατούλης να τον χαρακτηρίσει “λωποδύτη” και “ψεύτη”…

Ο κ. Αλευράς, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κινήθηκε και αυτός στο μήκος κύματος του κ. Πατσαρίνου, εστιάζοντας περισσότερο στα ειδικά στοιχεία του σχεδιασμού και χαρακτηρίζοντάς τα μεγέθη που περιγράφονται στον ΠΕΣΔΑ ως “υπεραισιόδοξα”.

Κατά την ώρα, πάντως, των τοποθετήσεων των επικεφαλής της αντιπολίτευσης, υπήρξαν αρκετά ειρωνικά σχόλια εκ μέρους συμβούλων της Περιφερειάκής Αρχής, οι οποίοι θεώρησαν πως οι κ. Πατσαρίνος και Αλευράς ήταν εκτός θέματος!

Ο κ. Γόντικας, της “Λαϊκής Συμπαράταξης”, επιχειρηματολόγησε περί της ανάγκης συνολικής αλλαγής της κατεύθυνσης που έχει η οικονομική ανάπτυξη στη χώρα μας και η οποία, κατά τον κ. Γόντικα, βασίζεται στην εκμετάλλευση των λαίκών στρωμάτων και τη μεγιστοποίηση των κερδών για τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

O κ. Τζαμουράνης, αντικαταστάτης του κ. Νίκου ως επικεφαλής της παράταξης που υποστηρίζεται απ’ την ΑνταρΣΥΑ, πρότεινε στην Περιφερειακή Αρχή να κάνει ξεναγήσεις, στα πλαίσια της…”Μυθικής Πελοποννήσου”, στα εργοστάσια της ΤΕΡΝΑ, παράλληλα με τις αντίστοιχες στην Αρχαία Μεσσήνη και τις Μηκύνες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn