Ευνοϊκή νομολογία για κόκκινα δάνεια αγροτών

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Προνομιακή νομοθετική μεταχείριση για τους αγρότες αλλά και σχετικά νομικά πρόσωπα που έχουν λάβει δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (ΑΤΕ), επιφυλάσσει η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα στην υπ’ αριθμ. 11/2017 απόφασή της κρίνει πως οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και αγροτικές κεφαλαιουχικές εταιρείες εξομοιώνονται με τους αγρότες, καθώς αποσκοπούν «στην προσέλκυση και ενίσχυση νέων κυρίως στην συστηματική εκμετάλλευση γεωργικών καλλιεργειών», υπό την προϋπόθεση ότι:

 – Τα νομικά αυτά πρόσωπα έχουν συσταθεί από πρόσωπα που είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες,

– Η κύρια δραστηριότητά τους «συνίσταται πράγματι στην άσκηση γεωργικών εργασιών, σχετικών με συγκεκριμένη αγροτική εκμετάλλευση, από την οποία αντλούν τα εισοδήματά τους και

– Για την σύσταση των νομικών αυτών προσώπων να έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις, όπως αυτές προβλέπονται από τον Αστικό Κώδικα.

Παράλληλα, με την ίδια απόφαση μεταξύ άλλων κρίνεται πως η ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση (νόμος 3259/2004 υπέρ των ληξιπρόθεσμων οφειλετών της ΑΤΕ) αφορά και δανειολήπτες με κόκκινα δάνεια που πλέον έχουν απολέσει την ιδιότητα του αγρότη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn