Μπλόκο του Ειρηνοδικείου στο περίφημο ΙΝΚΑ Κορίνθου

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου κ.Παναγιώτης Νικολόπουλος ενημερώνει ότι το Ειρημοδικείο Κορίνθου με απόφαση του ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στο περίφημο ΙΝΚΑ Κορίνθου, να κάνει τον “δικηγόρο” στην Κορινθία.
Είναι μία απόφαση και ένας αγώνας που κάνει ο δικηγορικός σύλλογος καιρό τώρα και δικαιώθηκε δικαστικά.
Αναφέρει ο κ.Νικολόπουλος:

Επί της από 14-07-2016 αίτησής του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου (υπέρ του οποίου παρενέβησαν προσθέτως οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθηνών, Ναυπλίου, Πατρών, Τριπόλεως, Αιγίου και Καλαβρύτων) που ασκήθηκε κατά: 1.- Του Σωματείου με την επωνυμία «ΙΝΚΑ Κορινθίας» (υπέρ του οποίο παρενέβησαν η «Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος – Ινστιτούτο Καταναλωτών» και το Σωματείο με την επωνυμία «ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ») και 2- Του Παρασκευά Νταβαρίνου του Παναγιώτη, εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 136/2017 απόφασή του Ειρηνοδικείου Κορίνθου με την οποία διατάσσονται τα εξής:
“ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ… Απαγορεύει στους καθ’ ων η αίτηση τη διενέργεια πράξεων που ανήκουν σύμφωνα με το ισχύοντα Κώδικα περί Δικηγόρων (Ν. 4194/2013) αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του δικηγορικού λειτουργήματος και την υπόσχεση από τους καθ’ ων της διενέργειας τέτοιων πράξεων, ακόμα και αν διορίζουν για αυτό δικηγόρο της εκλογής τους.
Υποχρεώνει τους καθ’ ων να παύσουν την διαφήμιση, την παροχή συνεντεύξεων με σκοπό τη διαφήμιση και την αρθρογράφηση με σκοπό την διαφήμιση, μέσω διαδικτύου, μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω εντύπων και εν γένει μέσω μέσων μαζικής ενημέρωσης (ενδεικτικώς: ραδιοφώνου, τηλεόρασης),της παροχής εκ μέρους τους νομικών συμβουλών, νομικών υπηρεσιών και εν γένει της δυνατότητας τους να προβαίνουν σε πράξεις που ανήκουν σύμφωνα με το ισχύοντα Κώδικα περί Δικηγόρων (Ν. 4194/2013) αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του δικηγορικού λειτουργήματος, ακόμα και με το διορισμό προς τούτο δικηγόρων της εκλογής τους.
Υποχρεώνει το πρώτο των καθ’ ων να αφαιρέσει από τη σελίδα που τηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook με την ονομασία «ΙΝΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» οποιαδήποτε δημοσίευση ή/ και οποιαδήποτε διαφήμιση, η οποία να αναφέρεται σε ενέργειες των καθ’ ων, οι οποίες συνιστούν αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος, κατ’ άρθρο 9 του ισχύοντος Κώδικα περί Δικηγόρων (Ν. 4194/2013) και με την οποία (δημοσίευση ή/ και διαφήμιση) εμφανίζεται το πρώτο των καθ’ ων, να αναλαμβάνει χωρίς δικηγόρο ή με δικηγόρο τον οποίο διορίζει για το σκοπό αυτό την επιμέλεια υποθέσεων ή την άσκηση έργων για τα οποία αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι φέροντες την δικηγορική ιδιότητα σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα περί Δικηγόρων (Ν.4194/2013).
Απειλεί α) κατά του πρώτου των καθ’ ων χρηματική ποινή ποσού (200) ευρώ για κάθε εκ μέρους του παράβαση των διατάξεων της παρούσας απόφασης και β)κατά του δευτέρου των καθ’ων χρηματική ποινή (200)ευρώ για κάθε εκ μέρους του παράβαση των διατάξεων της παρούσας απόφασης…”
Θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη και πληρέστερη ενημέρωση. Ο αγώνας του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου για την προστασία των πολιτών και του δικηγορικού λέιτουργήματος ΔΕΝ σταματά εδώ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn