Συνέλαβαν 6 μαφιόζους που έκαναν απάτες στην Κορινθία

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν πολίτες, με υποτιθέμενες πωλήσεις οχημάτων μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο
Συνελήφθησαν σε περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας έξι (6) αρχηγικά μέλη της οργάνωσης
Επιπλέον, αναζητείται ακόμη ένα ηγετικό στέλεχος, ενώ  ταυτοποιήθηκαν άλλα (11) περιφερειακά μέλη της
Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής (41) περιπτώσεις απάτης και (11) απόπειρες απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας
  Από την παράνομη δράση τους οι δράστες κατάφεραν να αποκομίσουν (53.332) ευρώ, ενώ το προσδοκώμενο όφελος από τις απόπειρες απάτης που διέπραξαν ξεπερνά τις (4.800) ευρώ

Εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν πολίτες, από διάφορες περιοχές της χώρας, με υποτιθέμενες πωλήσεις μεταχειρισμένων  οχημάτων μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο ευρείας συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε  χθες (13-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Ασφάλειας Άργους και του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου Κορινθίας, συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί, αρχηγικά μέλη της οργάνωσης.

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας 21, 24, 29 και 31, καθώς και δύο γυναίκες, ηλικίας 43 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της διάπραξης απατών.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη μία 41χρονη ημεδαπή, ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλοι (11) ημεδαποί συνεργοί τους, περιφερειακά μέλη της οργάνωσης.

Ειδικότερα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι δράστες, τουλάχιστον από τις αρχές Ιανουαρίου 2015 έως τη σύλληψή τους, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με ιεραρχική δομή, εσωτερική διάρθρωση, διαρκή δραστηριότητα και συγκεκριμένη μεθοδολογία, με σκοπό τη διάπραξη απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της οργάνωσης αναρτούσαν αγγελίες στο διαδίκτυο που αφορούσαν υποτιθέμενες πωλήσεις οχημάτων (αυτοκινήτων, δικύκλων, μηχανημάτων έργων, γεωργικών ελκυστήρων κ.α.) σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με αποτέλεσμα να προσελκύουν το ενδιαφέρον ανυποψίαστων πολιτών -υποψήφιων αγοραστών.

Στη συνέχεια, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, έπειθαν τα θύματά τους να καταθέσουν χρηματικά ποσά, ως προκαταβολή για την οριστικοποίηση της αγοραπωλησίας, είτε απ’ ευθείας σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους, είτε μέσω εμβασμάτων χρημάτων που κατατίθεντο σε καταστήματα μεταφοράς χρημάτων, είτε μέσω ταχυδρομικών τηλεφωνικών επιταγών.

Σε αρκετές περιπτώσεις, μετά την είσπραξη των χρημάτων, οι δράστες   προσπαθούσαν με διάφορα προσχήματα, που αφορούσαν κυρίως τη μεταφορά και παραλαβή των οχημάτων, να αποσπάσουν επιπλέον χρηματικά ποσά από τους παθόντες.

Ακολούθως, προκειμένου να συγκαλύψουν την παράνομη δραστηριότητά τους διέκοπταν την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τα θύματα και είτε διέγραφαν τη σχετική αγγελία από το διαδίκτυο, είτε αλλάζοντας σ’ αυτή τον αριθμό τηλεφώνου του πωλητή.

Στο πλαίσιο των ερευνών εξιχνιάσθηκαν (41) περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών, κατά τις οποίες κατάφεραν να αποσπάσουν το συνολικό χρηματικό ποσό των (53.332) ευρώ, ενώ σε (11) από τους προαναφερόμενους πολίτες αποπειράθηκαν να αποσπάσουν εκ νέου χρηματικά ποσά που ξεπερνούν τις (4.800) ευρώ.

Από την κατοχή των συλληφθέντων και από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες και τα οχήματά τους κατασχέθηκαν:

    (15) κινητά τηλεφώνα,
    (15) κάρτες «SIM» κινητών τηλεφώνων,
    (2) βιβλιάρια καταθέσεων,
    (3) κάρτες αναλήψεως χρημάτων,
    (3) παραστατικά κατάθεσης χρημάτων τραπεζικών ιδρυμάτων,
    (1) συσκευή αποθήκευσης δεδομένων «USB»,
    (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn